Rosberg elnézést kért, a Mecedes továbbra is bízik versenyzőiben

A világbajnokság jelenlegi éllovasa, Nico Rosberg elnézést kért a spái incidens miatt, ugyanis a legutóbbi futamon, Belgiumban a német versenyző nekiütközött csapattársának, Lewis Hamiltonnak.

Pénteken Nico Rosberg, Lewis Hamilton, valamint a csapat technikai főnöke Paddy Lowe és a csapatfőnök Toto Wolff a Mercedes brackley-i központjában megbeszélte a történteket. Rosberg büntetést kapott, viszont a csapat továbbra is megbízik versenyzőiben, így szabad a versengés, nincs csapatutasítás és csapatsorrend sem.

Lewis Hamilton a következőt nyilatkozta: „ Nico és én mindketten követünk el hibákat, de úgy érzem felesleges lenne ujjal mutogatni egymásra, hogy melyikünk rosszabb a másiknál. Az a fontos hogyan tudunk továbblépni csapatként az ilyen helyzetekből.

Nico és Lewis már a gokart pályafutásuk óta barátok és riválisok, bár a kapcsolatuk egyre inKább feszültté vált a világbajnokság kiéleződése miatt, de Hamilton úgy gondolja, hogy még mindig jól tudnak együttműködni.

A csapat határozottan kijelentette, hogy még egy ilyen incidenst nem tolerál és az egyetlen szabály, amit be kell tartaniuk, hogy autóik nem ütközhetnek össze.

A Belga Nagydíjon Rosberg a 2. helyet szerezte meg, míg Hamilton nem tudta végigcsinálni a futamot, viszont továbbra is a Mercedes 2 versenyzője vezeti a világbajnoksági sorozatot. Nico jelenleg 29 pontos előnnyel áll az élen.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.