A.S.ROMA – S.S.C. LAZIO

A Serie A 13. fordulóját rendezik meg a hét végén. A szombati játéknap másik rangadója kerül ezúttal górcső alá. E mérkőzés az ősz egyik legnagyobb rangadója ahol a Roma fogadja hazai pályán a Lazio együttesét. Mindkét együttes kitűnően kezdte a szezon s ennek köszönhetően a hazaiak állnak a tabella 6. helyén míg a vendégek az 5.-ek. A Roma a Bajnokok Ligájában vezeti csoportját s karnyújtásnyira került a továbbjutástól. Eddigi 11 meccsükből 9-et nyertek meg 2 döntetlen mellett. Utolsó 5 összecsapásukon 4 győzelmet arattak 1 döntetlen mellett. Hazai környezetben 5 mérkőzésből 5-öt nyertek meg. A Lazio eddigi 11 meccséből 9-et nyert meg 1 döntetlen és 1 vereség mellett. Idegenben 6-ból 6 meccset nyertek meg. A két együttes kitűnő ütközeteket játszott az elmúlt években s reméljük ez ma sem lesz másképp. A mérkőzés esélyese inkább a hazai együttes a pályaválasztás miatt.

Roma: Allison;Kolarov;Fazio;Manolas;Florenzi;Nianngolan;De Rossi;Strootman;Perotti;Dzeko;El Shaarawy

Lazio: Strakosa;Bastos;Vrij;Radu;Lulic;Savic;Leiva;Parolo;Marusic;Alberto;Immobile

A mérkőzést a Lazio kezdte. 2.perc: Immobile gólját les címén érvénytelenítették. 10.perc: Ninngolan lőtt távolról a kapu mellé egy szép cselt követően. 17.perc: Dzeko lövését a kapus bravúrral hárította. 18.perc: Lulic sárgult be. 20.perc: Perotti beadását Dzeko fejelte kevéssel a jobb kapufa mellé. 25.perc. Leiva sárgult be. 27.perc. Immobile feje közelről ment a kapu mellé. 31.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 36.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 40. perc újabb hazai szöglet ám gólveszély ebből sem alakult ki. 44.perc: vendég szöglet de a hazai védők kifejelik a labdát. Több helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt a Roma kezdte. 48.perc: Bastos szabálytalankodott a 16-oson belül így hazai büntető következett melyet Perotti lőtt a hálóba 1:0! 53.perc. hazai szabadrúgás melyet Nianngolan lőtt a hálóba 2:0! 55.perc: Kolarov sárgult be. 58.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 59.perc: Lulic helyére Lukaku állt be illetve Leiva helyére Nani. 63.perc: Nani sárgult be. 65.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 68.perc: Nianngolan sárgult be. 69.perc. újabb vendég szöglet helyzet nélkül. 71.perc: Manolas szabálytalankodott a büntető területen belül így vendég 11-es következett melyet Immobile lőtt a hálóba. 73.perc. Gerson érkezett El Shaarawy helyére. 78.perc: Radu helyére Gabarron érkezett. 79.perc: két egymást követő vendég szöglet következett ám helyzet egyikből sem alakult ki. 80.perc: Florenzi helyére Peres érkezett. 84.perc. hazai szöglet melyből gólveszély nem alakult ki. 85.perc: Jesus állt be Nianngolan helyére. 87.perc: Fazio sárgult be. 89.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. A hosszabbítás 6 perc, 92.perc: hazai szöglet de helyzet nem alakult ki belőle. 94.perc. vendég szöglet melyből találat nem született. Ezzel véget is ért a találkozó.

Az első játékrészben a hazai együttes akarata érvényesült inkább ám a vendégek egy-egy próbálkozással jelezték a pályán vannak. A második játékrészben aztán megérkeztek a gólok is. Előbb a hazaiak találtak kétszer a hálóba majd nem sokkal később érkezett a szépítés. Ezt követően mindkét csapat beleadott mindent ám több találat nem született. A Roma összességében megérdemelten nyert s gyűjtötte be a 3 pontot!

Check Also

F.C. BAYERN MÜNCHEN – B.V.B. BORUSSIA DORTMUND

A Bundesliga 26. fordulójának csúcsrangadóján a listavezető Borussia Dortmund látogat az edzőváltáson áteső Bayern Münchenhez. …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.