S.S.C. LAZIO – A.C. MILAN

A Serie A 13. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A válogatott szünet utáni leginkább várt mérkőzést a A Lazio és a Milan együttesei vívják meg. A hazaiak jelenleg a tabella előkelő 4. helyén állnak míg a vendégek az 5. helyet foglalják el. A két együttes között mindössze 1 pont a különbség. A Lazio eddig 12 meccséből 7-et nyert meg 1 döntetlen és 4 vereség mellett míg a Milan szintén 12 meccséből 6-ot nyert meg 3 döntetlen és 3 vereség mellett. A Lazio utolsó 5 meccsén 3 győzelem mellett 1 döntetlent ért el s egyszer kapott ki míg a Milan 3 győzelem mellett 2 vereséget szenvedett el. A Lazio hazai pályán 6 meccséből 4-et nyert meg 2 verség mellet, utolsó 5 hazai meccsén 4 győzelem és 1 verség szerepel. A Milan idegenben 6 meccséből 2 nyert meg 2 döntetlen és 2 verség mellett, utolsó 5 idegenbeli meccsükből 2 győzelem mellett 2 döntetlen és 1 vereség szerepel. Kitűnő mérkőzés előtt állunk melynek nincs egyértelmű esélyese sőt a döntetlen tűnik a legvalószínűbb eredménynek.

Lazio: Strakosha;Radu;Acerbi;Wallace;Marusic;Parolo;Badelj;Lulic;Milinkovic-Savic;Alberto;Immobile

Milan: Donnarumma;Abate;Zapata;Rodriguez;Borini;Bakayoko;Kessie;Calabria;Suso;Cutrone;Calhanoglu

A mérkőzést a Milan kezdte. 3.perc: hazai szöglet melyet követően Milinkovic-Savic fejelt a kapu mellé. 11.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 14.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. 16.perc: Calhanoglu lőtt kapufát, az ezt követő szögletből nem alakult ki helyzet. 20.perc: Immobile lőtt a kapu fölé kevéssel. 29.perc: Immobile ezúttal a hálóba talált ám lesről így maradt a 0:0! 33.perc: Milinkovic-Sárgult be. 43.perc: Marusic lőtt kapura melyet Donnarumma védett hatalmas bravúrral. Ezzel ért véget a félidő.

A második félidőt a Lazio kezdte. 48.perc: Milinkovic-Savic lövését blokkolták. 49.perc: egy hazai majd egy vendég szöglet következett egymás után helyzet nélkül. 52.perc: Borini fejesét Strakosha védte bravúrral. 58.perc: Alberto lőtt kevéssel a kapu mellé. 62.perc: vendég szöglet melyet rögtön egy hazai sarokrúgás követett helyzet nélkül. 64.perc: Alberto helyére Correa állt be illetve Milinkovic-Savic helyére Lukaku. 71.perc: hazai szöglet melyet követően Wallace hagyott ki nagy helyzetet. 78.perc: Calhanoglu lőtt kapura labdája megpattant Wallacw vállán s így a kapuba vágódott védhetetlenül 0:1! 82.perc: Radu helyére Caicedo állt be. 87.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 88.perc: Donnarumma sárgult be. 90.perc: két hazai szöglet melyekből helyzet nem alakult ki. 93.perc: újabb  hazai szöglet melyet követően Correa elé került a játékszer s ő pedig habozás nélkül lőtt a hálóba 1:1!

Az első játékrészben a hazaiak mindent megtettek,hogy bevegyék Donnarumma kapuját ám a fiatal hálóőr állta a sarat a félidő teljes terjedelmében. A Milan ugyanakkor több esetben kapufáig is eljutott. A második játékrészben a Lazio tűnt aktívabbnak ám a Milan is ki tudott alakítani egy-egy helyzetet. A mérkőzés végén egy balszerencsés találattal jutott előnyhöz a Milan, ám a hazaiak ki tudtak egyenlíteni. Összességében igazságos eredmény született.

 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.