S.S.C. NAPOLI – A.C. MILAN

Az Olasz Bajnokság 2. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A Napoli mint a tavalyi második helyezett meglehetősen nehéz meccsen győzte le a Lazio gárdáját. Csakúgy mint a Lazio együttesének a Napoli-nak sem egyszerű a sorsolása hiszen a második fordulóban szintén egy rangadó vár rá mégpedig a Milan ellen. A Napoli padját elhagyó Sarri helyére a Milan BL győztes korábbi edzője Anchelotti ült le. A mai mérkőzés ezért is pikánsnak ígérkezik.  A Milan a nyáron tulajdonost váltott, távozott Bonucci ám érkezett Higuain a Juventus-tól. A Milan az első fordulóban ne lépett pályára a Genoa-i hídomlás miatt ugyanis elhalasztották mérkőzésüket. A két együttes a közelmúltban is nagy csatákat vívott ám a közelmúlt egyértelműen a nápolyiak sikereit hozta. A mai mérkőzést házigazdája a Napoli így az esélyek is az ő oldalukra billennek á az átalakulóban lévő Milan együttesét soha nem szabad leírni.

Napoli: Ospina;Rui;Koulibaly;Albiol;Hysaj;Allan;Hamsik;Zielinski;Insigne;Milik;Mertens

Milan: Donnarumma;Calabria;Musacchio;Romagnoli;Rodriguez;Bonaventura;Biglia;Kessie;Suso;Higuain;Borini

A mérkőzést a Napoli kezdte. 5.perc. Allan próbálkozását Donnarumma védte magabiztosan. 15.perc: Borini passzát Bonaventura lőtte laposan a kapuba 0:1! 21.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 26.perc: Callejon elől a védelem mentett hatalmasat. 30.perc: Insignie és Suso sárgult be. 31.perc: hazai szöglet ám helyzet ebből sem alakult ki. 39.perc: Callejon lőtt kapásból a kpu mellé ám ha kevéssel is de tévedett. A hosszabbítás 3 perc a félidő végén. A 49.percben Milik lövését Donnarumma védte, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki.

A második félidőt a Milan kezdte. 49.perc: Suso passzát Calabria lőtte a kapu bal sarkába 0:2! 53.perc: Callejon passzolt Zielinski elé aki a kapuba lőtt 1:2! 55.perc. Donnarumma védte Insignie próbálkozását. 58.perc: Biglia helyére Bakayoko érkezett. 63.perc: Zielinski életerős lövését Donnarumma védte. 64.perc: Hamsik helyére Mertens állt be. 66.perc: Rodriguez sárgult be. 67.perc: hazai szöglet melyet Callejon ívelt be s Zielinski lőtt a kapuba 2:2! 71.perc: Borini helyére Laxalt állt be illetve Zielinski helyére Diawara valamint Rui helyére Lupetro. 76.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 80.perc: Mertens kapott labdát majd indult meg s lőtt a hálóba 3:2! 83.perc: Bonaventura helyére Cutrone állt be. 86.perc: Mertens fejesét Donnarumma védte. A hosszabbítás 5 perc, 92.perc: Koulibaly sárgult be. 93.perc: Insigne előtt alakult ki lehetőség ám a támadó próbálkozását Donnarumma hatalmas bravúrral védte. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben mindkét együttes igyekezett veszélyben tartani a kapukat. A hazaiak ugyan több esetben kerültek helyzetbe a vendégeknek egy kitűnő lövés is elég volt a vezetés megszerzéséhez. A mérkőzés második félidejében a hazaiak gyorsan kétgólos hátrányba kerültek majd előbb szépítettek. Ezt követően egyre több helyzetet alakítottak ki s előbb kiegyenlítettek majd végül a győztes gólt is meg tudták szerezni. A Milan szurkolói foghatják fejüket hiszen két gólos előnyről kaptak végül ki.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.