S.S.C NAPOLI-A.C. MILAN

Az olasz bajnokság 34. Fordulójának rangadóját rendezik meg a nápolyi San Paolo Stadionban. A tabella 4. helyezettje a Naploi fogadja a 10. helyezett Milant. A hazaiak mérlege nem épp a legjobb ugyanis elmúlt 6 összecsapásukból 3 at győzelemmel zárt 1 döntetlen és 2 vereség mellett. A hazaiaktól sérülés miatt Guzman,Mcou;Zuniga és Strinic fognak hiányozni.A vendégek formája szintén nem a legkecsegtetőbb  utóbbi 6 mérkőzésükből 2 győzelem mellett 2 döntetlen és 2 vereség áll. A sérültek közt El Shaarawy;Montolivo neve szerepel és eltiltás miatt Mexez;Menez;Abate nem játszhat. A két együttes korábbi összecsapását a Milan nyerte valamint a korábbi összecsapások is a vörösök fölényét mutatják.

Napoli: Andujar;Maggio;Albiol;Britos;Gulam;Callejon;Jorginho;Hamsik;Lopez;Insigne;Higuain

Milan: Lopez;De Sciglio;Paletta;Alex;Bocchetti;Poli;De Jong;Van Ginkel;Honda;Destro,Bonaventura

A mérkőzést a hazaiak kezdték. Az első percben Hamsikot vágták fel a 16-oson belül valamint De Sciglio kapott piros lapot a buktatás miatt. A büntetőt Higuain lőtte higgadtan a kapu közepébe lopez kezébe. Az ezt követő szögletből Hamsik lőtt Lopez kezébe. A 4.percben egy jobb oldali beadást követően Insigne lövése pattant ki egy védőről. A szögletből nem alakult ki helyzet. A 8. percben Andujar védett egy vendég kontra végén. A 13. percben Bonaventura lőtt a 16-oson belülről Andujar kezébe. A 20.percben egy jobb oldali beadás után Insigne rúgott el a labda fölött így helyzet nem alakult ki. A 26. percben vendég szöglet következett, a beívelést követően a védők kivágták a labdát a mezőnybe. A 27. percben vendég szabadrúgás a bal oldalról, 23 méterről, de a védők tisztázni tudtak. A 29. percben hazai szöglet következett, melyet követően Insigne lőtt a kapu fölé. A 32. percben Jorginho lőtte a labdát a kapu mellé. A 34. percben vendég szöglet következett Paletta mentését követően a sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 37. percben Hamsik lőtte a labdát a kapu elé, azonban az Higuain már nem jutott el. A 39. percben Bonaventura fejese kerülte el a kapu bal oldalát. A 44. percben egy jobb oldali beadást követően Higuain lőtte a labdát magasan a kapu fölé. A hosszabbítás 1 perc. A 46. percben egy hazai szöglet következett, melyből nem alakult ki helyzet. Ezzel véget ért a mérkőzés, melynek állása 0:0!

A második játékrészt a vendégek kezdték. A 46. percben Poli lőtt keresztbe balról, ahol Hamsik lőtt az egyik védőbe, az ezután következő szögletből nem alakult ki helyzet. A 47. percben egy hazai szöglet következett, melyet követően helyzet nem alakult ki. Az 51. percben egy hazai szöglet következett ismét, azonban a védők ismét tisztázni tudtak. Az 53. percben hazai szöglet következett, melyet követően Higuain fejelte a labdát a kapusba. Az 55. percben Jorginho helyére Gabbiadini érkezett. Az 56. percben Insigne lőtt a 16-os bal oldaláról a kapu fölé. Az 57. percben Destro helyére Pazzini jött pályára. Az 58. percben hazai szöglet következett, de ebből sem született gól. Az 59. percben egy jobb oldali beadást követően Insigne sarkazott a jobb oldali kapufára, majd a kipattanót a védők szögletre védték, a sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 60. percben újabb hazai szöglet következett, melyből ismét nem alakult ki helyzet. A 61. percben Bonera érkezett Bocchetti helyére. A 63.percben egy hazai szöglet következett de helyzet ebből sem alakult ki. A 65. percben Albiol sárgult be. A 66. percben Honda lőtte távolról a labdát a kapu elé, ahol Andujar jól jött ki és fogta meg a labdát. A 68. percben Insigne helyére Mertens érkezett. A 69. percben egy jobbról érkező labdát Iguain lőtte a kapu fölé. A 70. percben Hamsik lőtt 15 méterről a kapu bal oldalába, ezzel 1:0! Még ebben a percben Hamsik sárgult be a meze levételéért. A 74. percben Mertens adta be balról a labdát középre, ahol Iguain lőtte azt a kapuba, ezzel 2:0! A 76. percben Mertens beadását követően Gabbiadini juttatta a labdát a hálóba, ezzel 3:0! A 82. percben hazai szabadrúgás következett 26 méterről, a lövés azonban a kapufa mellett megy ki. A 84. percben Lopez helyére Benitez, valamint Ventura helyére Felicioli jött pályára. A hosszabbítás 2 perc. A 92. percben Mertens lőtt kapura, de Lopez nagyot védett, az ezt követő szögletből már nem alakulhatott ki semmi, a mérkőzés ezzel véget ért, melynek végeredmény 3:0!

Egy nagyon jó iramú mérkőzésen vagyunk túl, ahol a mérkőzés első félidjében a vendég csapat rögtön emberhátrányba került, ám ennek ellenére, valamint egy kihagyott büntetőnek köszönhetően egészen az első félidő végéig tartani tudták a 0:0-ás állást. Inzaghi csapata egészen jól védekezett az szezonban mutatott eddigi játékukkal szemben. A második félidő 70. percében azonban megtört a hazaiak ”átka”, és gyorsan egymásután 3 góllal is terhelték a vendégek hálóját. A Nápoly ezzel a győzelemmel életben tartotta a BL csoportkörös esélyeit. A Milán ezzel a vereséggel elbúcsúzhat az Európa Ligát jelentő helyezésektől. Összességében a hazaiak megérdemelten tartották otthon a 3 pontot.

Check Also

A.C. MILAN – INTERNACIONALE F.C.

A Bajnokok Ligája másik elődöntőjében a Milan hazai pályán a szintén hazai pályán pályára lépő …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.