S.S. LAZIO – A.S. ROMA

A Serie A 18. fordulóját rendezik emg a hétvégén. A forduló nyitó mérkőzésén rögtön egy városi derbibe botlunk ahol a Lazio fogadja a Roma együttesét. A hazaiak jelenleg 5 pontra találhatók a Bajnokok Ligáját jelentő 4. helytől melyet a Juventus birtokol. A vendégek a 3. helyen állnak 6 ponttal a lista vezető Milan mögött. A 2. helyezett Inter mindössze 3 ponttal előzi meg a Roma együttesét ami azért is érdekes mert a hétvége másik rangadóján az Inter az egyre jobb formába lendülő Juventust fogadja. Persze a derbik mindig különlegesek emiatt esélyest sem ajánlott kikiáltani. A romai derbiken összesséégben a roma jobban áll ám a mai mérkőzés tekintetében ez nem jelent különösebb előnyt. Jó mérkőzés előtt állunk.

Lazio: Reina;Radu;Acerbi;Felipe;Lazzari;Alberto;Leiva;Milinkovic-Savic;Lazzari;Caicedo;Immobile

Roma: Lopez;Mancini;Smalling;Ibanez;Spinazola;Veretout;Fraile;Karsdorp;Pellegrini;Mkhitaryan;Dzeko

A mérkőzést a Roma kezdte. 6.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 10.perc: vendég szöglet melyet követően Mlinikovic-Savic sárgult be. 14.perc: hazai szöglet melyet követően Immobile talált a hálóba 1:0! 18.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 20.perc: Radu sárgult be. 22.perc. vendég szöglet melyet követően hazai kontra támadás indult aminek végén Lazzari talált a hálóba 2:0! Bajban a Roma……  32.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 34.perc: Mancini sárgult be. 48.perc: Acerbi sárgult be. Ezzel véget is ért az első játékrész. 

A második félidőt a Lazio kezdte. A félidőben Pedro állt be Veretout helyére. 59.perc: Milinkovic-Savic lövését Lopez védte óriási bravúrral. 60.perc: Fraile helyére Cristante érkezett. 61.perc: Smalling és Felipe sárgultak be. 63.perc: Immoblie hagyott ki nagy ziccert. 64.perc: Lucas sárgult be. 65.perc: Lucas helyére Escalante állt be illetve Caicedo helyére Inzaghi. 67.perc: Alberto lőtt szép gólt 3:0! 69.perc: Felipe helyére Gabarron érkezett majd Mancini helyére Mayoral állt be majd Spinazzola helyére Peres. 71.perc: Pedro sárgult be. 83.perc: Immobile helyére Muriqui érkezett illetve Radu helyére Hoedt. 86.perc: Dzeko hagyott ki nagy helyzetet. 87.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 90.perc: mkhitaryan sárgult be. Több helyzet nem alakult ki a mérkőzésen. 

Az első játékrészben a hazaik kezdtek jobban. Több veszélyes helyzetet dolgoztak ki melyek közül kettő  a kapuba is talált. A vendégeknek momentumuk sem volt. A második játékrészben a Roma ugyan többet mutatott ám találatot így is a hazai együttes szerzett. Összességében élesebb volt a Lazio, megérdemelten tartotta otthon a 3 pontot.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.