S.S. LAZIO-A.S. ROMA

A Seria A 31. fordulóját rendezik meg a hét végén. A forduló rangadóját Rómában játsszák ahol két római együttes a Lazio és a Roma mérkőzik meg egymással. A sasok a pályaválasztók akik a tabella 8. helyén állnak. Eddigi 30 mérkőzésükből 11-et nyertek meg 9 döntetlen és 10 vereség mellett. Utóbbi 5 mérkőzésükből 1-et nyertek meg 3 döntetlen és 1 vereség mellett. Hazai pályán 15 mérkőzésükből 8-at nyertek meg 3 döntetlen és 4 vereség mellett. Utolsó 5 hazai mérkőzésükön 3 győzelmet arattak 2 vereség mellett. A sérültek listáján Vrij;Radu;Gentiletti;Konko;Kishna szerepel és eltiltás miatt Sulic nem játszhat. A vendég együttes a tabella 3. helyén áll, eddigi 30 mérkőzésükből 17-et nyertek meg 9 döntetlen és 4 vereség mellett. Utolsó 5 mérkőzésükből 4-et nyertek meg 1 döntetlen mellett. Idegenben a roma 15 mérkőzésből 7-et nyert meg 5 döntetlen és 3 vereség mellett. Utóbbi 5 idegenbeli találkozóból 4-et nyertek meg 1 vereség mellett. A két együttes utóbbi 17 mérkőzéséből a Lazio 5 mérkőzést nyert meg 3 döntetlen és 9 Roma siker született. Az utolsó 5 találkozón 3 Roma siker született 2 döntetlen mellett, az utolsó 5 mérkőzés melyen a Lazio volt a pályaválasztó 2 Lazio siker született 1 döntetlen és 2 Roma siker. A esélyek a Roma győzelmét jósolják ám egy városi rangadón bármi megtörténhet. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Lazio: Marchetti;Braafheid;Hoedt,Bisevac;Gabarron;Cataldi,Biglia,Parolo;Anderson,Matri;Candreva

Roma: Szczesny;Florenzi;Manolas;Rudiger;Dignie;Nianggolan;Keita,Pjanic;Salah;Perotti;El Shaarawy

A mérkőzést a hazaiak kezdték. A 3.percben hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. Az 5.percben két vendég szöglet követte egymást melyekből helyzet nem alakult ki. A 11.percben Anderson badását Szczesny húzta le a levegőből. A 15.percben Nianggolan lőtt távolról a kapu mellé. A 16.percben egy gyönyörű támadás végén Dignie ívelt El Shaarawy fejére aki 8 méterről a kapu bal oldalába csúsztatta azt 1:0! A 21.percben egy vendég akció Marchetti fogta meg a labdát az ötösön belül. A 24.percben Gabarron sárgult be. A 26.percben Candreva sárgult be reklamálásért. A 32.percben El Shaarawy lőtt távolról Marchetti kezébe. A 35.percben hazai szabadrúgás következett kitűnő szögből melyet Biglia lőtt centikkel a keresztléc fölé. A 37.percben Biglia is besárgult. A 40.percben egy hatalmas hazai védelmi hibát követően Pjanic tekert a bal oldali kapufára majd Salah elé pattant a labda aki azonban a kapu fölé lőtt. A 41.percben reklamálásért Ninggolan sárgult be. A 42.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően El Shaarawy fejelt Marchetti kezébe. A 45.percben Ninggolan egy elképesztő szólót követően lőtt centikkel a kapu fölé. Ezzel véget is ért az első félidő.

A második játékrészt a Roma kezdte. A 49.percben Dignie lőtt éles szögből kapura de Marchetti bravúrral hárítani tudott. Az ezt követő sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. Az 51.percben Candreva lőtt távolról kapura de helyzet nem alakult ki belőle. Az 53.percben egy jobb oldali beadást követően Salah került lövőhelyzetbe de lövése ha centikkel s de a kapu fölé ment. Az 56.percben Matri helyére Klose érkezett valamint Keita állt be Candreva helyére a hazaiaknál. Az  Az  56.percben Rüdiger sárgult be, az ezt követő sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. Az 58.percben hazai szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. Az 59.percben hazai szöglet következett melyet követően a vendégek hozhatták a játékszert. A 60.percben Dzeko érkezett El Shaarawy helyére a hazaiaknál. A 64.percben Perotti távoli lövése csattant a jobb kapufán a kipattanó labdát Deko lőtte az üresen maradt kapuba 0:2! A 65.percben Hoedt sárgult be. A 68.percben egy hazai szögletet követően Hoedt fejese csattant a keresztlécen. A 69.percben ismét hazai sarokrúgás következett melyet még egy követett ahol Parolo a felső lécen csattant a labda. Cataldi sárgult be reklamálásért. A 71.percben Nianggolan helyére Falque érkezett a vendégeknél. A 73.percben Dignie mentett nagyot Keita elől, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 75.percben újabb hazai szöglet következett de helyzet nem alakult ki azonban a labda maradt a hazaiaknál melyet Klose fejelt középre s Parolo kotort közelről a kapuba 1:2! A 77.percben hazi szöglet következett melyből Parolo lőtt Szczesny kezébe. A 81.percben Salah helyére Zukanovic állt be a hazaiaknál. A 83.percben egy vendég szögletet követően Florenzi találta el szenzációsan a labdát mely a kapu jobb oldalában landolt 1:3! A 84.percben Djordevic állt be Cataldi helyére a hazaiaknál. A 85.percben egy hazai szögletből ismét Parolo fejelt a kapu fölé. A 87.percben Dzeko mozgott el majd Perottil lőtt hatalmas gólt távolról 1:4! A hosszabbítás 6 perc, a 95.percben Hoedt kapta második sárga lapját így pirossal vonult az öltözőbe.

Az első játékrészben a vendégek dominálták a mérkőzést, az első negyedóra végén meg is szerezték a vezetést s csak centik hiányoztak, hogy a későbbiek során ezt ne növeljék tovább. A hazaik egy-egy veszélyes támadást tudtak vezetni de találatot nem sikerült szerezniük. A második félidőben a vendégek folytatták kitűnő játékukat egészen Dzeko találatáig, innentől vissza álltak a farkasok s jött a Lazio. Sorra alakították ki helyzeteiket s végül sikerült is a szépítés. Ezt követően rögtön jött a mindent eldöntő vendég találat s mellé kisvártatva még egy. Elképesztő hajtós mérkőzésen a jobb csapat győzött.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.