SCHALKE 04 – B.V.B. BORUSSIA DORTMUND

A Bundesliga 9. fordulóját rendezik emg a hétévégén. Az egyik legnagyobb derbire aSchalke stadionjában lerül sor ahol a kékek a sárga tengeralattjárót fogadják az az a Borussia Dortmundot. A két együttes mindig is nagy csatákat vívott bárki bárhol is állt a tabellán. Jelenleg inkább a dortmundiak várják kedvező helyzetből a találkozót hiszen vezetik a tabellát míg a Schalke együttese 1 ponttal lemaradva 10. helyen áll. Ennyire szoros a tabella már negyon régen nem volt hiszen gyakorlatilag 3 ponton belül 10 együttes talalható. A hazaiak 8 meccsből 4-et nyertek emg 2 döntetlen és 2 vereség mellett míg a vendégek 8 meccsből 4 győzelem mellett 3 döntetlent értek el s 1 alakalommal kaptak ki. A mérkőzésnek valódi esélyese nincs.


Schalke04: Nubel;Oczipka;Sane;Stambouli;Kenny;Mascarell;Serdar;Harit;Caliguri;Burgstaller;Matondo


Borussia Dortmund: Hitz;Piszczek;Weigl;Hummels;Guerrero;Delaney;Witsel;Sancho;Reus;Hakimi;Götze


A mérkőzést a Schalke együttese kezdte. 3.perc: Sancho lövését védte Nubel szép mozdulattal. 8.perc: hazai szöglet melyet követően Matondo lőtt erőből a kapu jobb oldala mellé. 13.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 18.perc: Weigl sárgult be. 20.perc: Stambouli is besárgult. 28.perc: hazai szöglet melyet követően Sane fejelta felső lécre. 33.perc: Serdar lőtt erőből a kapufára aradt a 0:0! 38.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 45.perc: vendés sarokrúgás nélkül. Ezze ért véget az első félidő.


A második félidőt a Borussia Dortmund kezdte. 48.perc: hazai szöglet melyet követően Burgstaller lövését a védelem blokkolta a kapu torkában. 53.perc: Sancho egy kontra végén lőtt kevéssel a kapu mellé. 58.perc: Götze helyére Hazard állt be. 59.perc: hazai sarokrúgás melyből helyzet nem alakult ki. 68.perc: ismét hazai sarokrúgás melyet követően nem alakult ki gólveszély. 70.perc: Hazard sárgult be. 74.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 76.perc: Delaney helyére Akanji állt be. 80.perc: Matondo helyére Kutcu állt be. 83.perc: Sane sárgult be. 84.perc: Caliguri helyére Schopf állt be illetve Hakimi helyére Brandt.  90.perc: Kutucu sárgult be. A hosszabbítás 3 perc, 91.perc: Burgstaller helyére Kabak állt be.


Az első játékrészben a azaiak veszélyeztettek elsősorban s több esetben is a kapufa mentette meg a dortmundiakat. A vendégeknek egy nagy helyzetük maradt ki. A második játékrészben ott folytatódott a játék ahol az elsőben abbamaradt. Sok ahzao szöglet melyekből kisebb helyzet is kialakult, míg a vendégek ismét Sancho révén tudtak egyszer a félidőben veszélyeztetni. Összességében jó mérkőzést láthattunk ahol a küzdelem dominált. A hazaik rászolgáltak volna a 3 pontra. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.