Serena Williams ütőt tört, bent van a döntőben

Serena Williams erős küzdelemben, de végül nyert Caroline Wozniacki ellen, így bekerült a Szingapúrban zajló női tenisz világbajnokság döntőjébe, ahol ellenfele a román Simona Halep lesz.

A mérkőzés több, mint 2 órán át zajlott, az első szettben Serena nem a tőle megszokott játékot hozta, így hirtelen 3:0-ás hátrányba került, majd 5:2-nél olyannyira nem kontrollálta a játékot, hogy az ütőjét többször a földhöz vágta, amely darabokra tört.


Serena szétverte az ütőjét

Habár az első szett elúszott, a másodikban annál inkább összeszedte magát az amerikai, így 6:3-ra behúzta a játszmát és egyenlített. A harmadik, egyeben végső szett nagyon kiélezett volt, mindkét játékos a maximumot hozta. Wozniackinak meccslabdája is volt, de végül Serena 6:6-ra felzárkózott, így tie break következett. A dán szintén jól kezdett, 4-0-ra vezetett, majd  Williams ismét fordítani tudott, így 8-6-tal megnyerte a tie breaket, ezzel a mérkőzést is.

Az elődöntő második mérkőzése jóval egyoldalúbb volt. A román Halep 68 perc alatt, két 6:2-es játszmával hozta a mérkőzést Agnieszka Radwanska ellen, így élete első WTA vb döntőjében játszhat.

WTA-VB, SZINGAPÚR
ELŐDÖNTŐ
S. Williams (amerikai, 1.) – Wozniacki (dán, 8.) 2:6, 6:3, 7:6 (8–6)
Halep (román, 4.) – A. Radwanska (lengyel, 6.) 6:2, 6:2

Check Also

Nem kellett sokáig várni az aranyra – Hosszú máris világcsúcsot úszott

2. nap: December 4. – Csütörtök Előfutam Verrasztó Dávid a negyedik idővel, azaz 4:02.97 került …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.