Ausztrál Open Női – Serena Williams vs Ana Ivanovic

A 4. kör hatalmas meglepetéssel szolgált a nőknél. Serena Williams és Ana Ivanovic összecsapását láthattuk. A torna első helyen kiemeltje Serena, és 1,6 x fizetett a torna győzelme. Ana Ivanovic a világranglista 14. helyezettje. Az összecsapás előtt 1,1 odds volt Serenara. A nőknél elég két szett a győzelemhez az Ausztrál openen.

Az első szett rendkívül szoros volt, mindketten nehezen hozták adogatásaikat. Serenának a végén sikerült elbreakelnie, így 6-4 re nyerte az első szettet. Az ászok száma 4-0 Serena javára. 74%-ban nyerte az első szervát, míg Ivanovic csak 52%-ra

2. szett: Itt már senki nem gondolta volna, hogy Ivanovic képes lenne fordítani. 2-2-nél sikerül Ivanovicnak breakelnie, amit tart a szett legvégéig, és ott még egy breakkel nyeri a szettet. Williams rengeteget hibázott, és mentálisan teljesen szétesett nyomás alatt, ami női teniszezőkre jellemző. A végén 6-3-ra elveszítette a 2. szettet.
7ászt ütött, míg Ivanovic csak egyet. Az első szervák aránya viszont nagyon leromlott csupán 66%, míg Ivanovicnak elképesztően magas 91%

3. szett Itt már egyértelmű volt, hogy Ivanovic fejben sokkal erősebb ezen a meccsen, és Serena nem fog tudni kijönni a mélypontból, itt kb 3x fizetett Ivanovic győzelme. Aki sokat néz teniszmeccset, az könnyen észreveheti az ilyen dolgokat, és szinte biztosra tehet. Azonnali breakkel kezd Ivanovic, amit a meccs végéig könnyedén tart. 6-3-ra nyeri a szettet.

A meccset Ivanovic fejben nyerte meg, el tudta felejteni az első vesztet szettet, és a világ első ellen győzelmet tudott aratni.

Check Also

PSG – JUVENTUS F.C.

A 2022-0223-as Bajnokok Ligája idény a mai estén kezdetét veszi. Az este egyik csúcs rangadójára …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.