SEVILLA F.C. – ATLETICO MADRID

A Spanyol bajnokság a 12. fordulójához érkezett. A forduló rangadójára Sevillában kerül sor ahol az utóbbi időben egyre jobb formába lendülő Atletico Madrid vendégszerepel. A hazaiak eddigi mérlege kissé elmarad a várttól hiszen már 3 vereséget is elkönyvelhettek idén igaz minimális döntetlent játszottak. A vendégek kitűnő idénykezdte után kissé vissza estek s így két nagy riválisuk a Real Madrid illetve a Bracelona meg is előzte őket a tabellán. Azonban Simeone együttese a BL mellett a bajnpóokságban is kezd visszatalálni a győzelem útjára s lemaradásuk is minimális a vezető duóhoz képest. A mai mérkőzésnek igazi esélyese nincs sőt a döntetlenre van talán a legnagyobb esély. Izgalmas jó mérkőzés előtt állunk. 


Sevilla: Vaclik;Regulion;Carlos;Kounde;Navas;Vazquez;Gudelj;Banega;Torres;De Jong;Ocampos


Atletico Madrid: Oblak;Trippier;Felipe;Hermoso;Lodi;Lemar;Thomas;Saul;Koke;Morata;Correa


A mérkőzést az Atletico Madrid kezdte. A mérkőzés első 25 percében óriási mezőnyharc folyt szinte minden labdáért s ennek köszönhetően látványos illetve folyamatos játék nem tudott kialakulni. 27.perc: Lodi sárgult be. 28.perc: szinte a semmiből Banega labdáját Vazquez lőtte a kapuba 1:0! 34.perc: Thomas sárgult be. 39.perc: előbb Gonzalez majd Torres sárgult be utóbbi akár pirps is lehetett volna. 41.perc: Vaclik védte bravúrral Koke lövését. Több helyzet nema lakult ki a félidőben.


A második félidőt a Sevilla kezdte. Lemar helyére Costa állt be illetve Trippier helyére Arias állt be. 49.perc: két hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 52.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 54.perc: correa szép lövését Vaclik védte óriási bravúrral. 56.perc: Costa lőtt a hálóba 1:1! 57. perc: Torres helyére Jrdan állt be. 68.perC: hazai szöglet melyet követően De Jong fejelt a kapu mellé. 71.perc: vendég büntető következett melyet Vaclik védett szép vetődéssel. 76.perc: hazi szöglet helyzet nélkül. 77.perc: De Jong helyére Hernandez állt be illetve Lodi helyére Herrera. 79.perc: Jordan illetve Correa sárgultak be. 83.perc: 3 egymást követő hazai szöglet helyzet nélkül. 86.perc: Banega helyére Pozo állt be. 87.perc: hazai szöglet de gólvezsély ne alakult ki. 88.perc: Costa elől mentetta becsúszó vádelem. 89.perc: Gudelj sárgult be. A mérkőzésen több említésre méltó esemény nem történt.


Az első játékrészben mindkét együttes mindent beleadott ám a látványos játék elmaradt igaza aahzaiak így is eg tudták a vezetést szerezni. A második félidőben a vendégek mindent megtettek a gólért melyet a csereként beálló Costa meg is szerzett. Összessgében a döntetlen reális eredmény a meccs összképét nézve.

Check Also

EURO 2020. 11. JÁTÉKNAP

Az EB 11. játéknapján a C csoport együttesei 18:00-tól játsszák le egy időpontban mérkőzésüket. Észak …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.