SEVILLA F.C.-F.C.BARCELONA

A Spanyol Bajnokság 7. Fordulójának szombati rangadójára Sevillában kerül sor ahol a tabella 15. helyezettje fogadja a 3. helyezett Barcelona együttesét. A hazaiak katasztrófálisan kezdték a szezont és az 5. fordulóig nem voltak képesek begyűjteni a 3 pontot. Így az elmúlt évtized leggyengébb rajtját produkálták. A Sevilla a hét közben idegenben a Juventustól szenvedett el 2:0-ás vereséget így ma este minden bizonnyal ezen a csorbán igyekeznek majd javítani. A vendégek 5 győzelem mellett egy vereséget szenvedtek el, a Bajnokok Ligájában otthon ha nehezen is de meg tudták verni a Bayer Leverkusen együttesét két gyors gólnak köszönhetően. a katalánok oldalán úgy fest Messi mellett Iniesta is hetekre kidőlt. A két együttes mérlege a Barcelona erőfölényét mutatja ám a Sevilla már többször meg tudta rángatni a katalán oroszlánok bajszát. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Sevilla: Rico, Tremoulinas, Kolodziejczak, Andreolli, Coke, Krychowiak, N’Zonzi, Vitolo, Iborra, Krohn-Dehli, Gameiro

Barcelona: Bravo, Roberto, Pique, Mathieu, Alba, Mascherano, Busquets, Rakitic, El-Haddadi, Suarez, Neymar

Az első félidőt a vendégek kezdték. Az 5. percben Neymar vitte a labdát a büntető területen belülre, és lőtt kapura, azonban Rico könnyedén fogta a labdát. A 9. percben El-Haddadi lőtte a labdát a kapu fölé. A 11. percben hazai szöglet következett, a beívelést követően Gameiro fejelte a labdát a kapura, de Bravo hatalmasat védett. A 13. percben hazai szabadrúgás következett, a beadást követően Andreolli fejelte a labdát a kapu mellé. A 14. percben Suarez érkezett jól a 16-oson belül a labdára, majd lőtte azt kapura, de az egyik védő kivágta a labdát. Még ebben a percben vendég szöglet következett, a beívelést követően Pique lőtt a kapu fölé. A 18. percben hazai szöglet következett, melyet egy újabb követett, azonban helyzet egyikből sem alakult ki. A 19. percben Krychowiak sárgult be. A 21. percben hazai szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. A 23. percben Andreolli sárgult be. Még ebben a percben vendég szabadrúgás következett, melyet Neymar lőtt a bal kapufára, a labda a gólvonalon gurult végig,majd egy védő rúgta ki, így nem született gól. Az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 28. percben Busquets sárgult be. A 29. percben hazai szabadrúgás következett, Krohn-Dehli lőtte a labdát a kapu előterébe, de a védők tisztázni tudtak. A 31. percben N’Zonzi lőtte a labdát a 16-osról a kapus kezébe. A 33. percben Kolodziejczak sárgult be. Még ebben a percben hazai szöglet következett, a beívelést követően Coke fejelte a labdát a kapu fölé. A 38. percben Suarez tekerte a labdát a 16-os vonaláról a keresztlécre. A 41. percben Munir lőtte a kapu előteréből a labdát magasan a kapu fölé. A 44. percben Rakitic adta középre a labdát, ahol Suarez elől tisztáztak a védők. A 45. percben vendég szöglet következett, Neymae beívelését követően Rico jött ki jól a kapuból és ütötte ki a labdát. Ezzel véget ért az első félidő, melynek állása 0:0!

A második félidőt a hazaiak kezdték. A 46. percben Neymar vitte a labdát a büntető területen belülre, majd lőtt, de Andreolli beleért, így a labda kiment a pályáról, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 48. percben Mathieu sárgult be. Az 52. percben Krohn-Dehli lőtte a labdát 18 méterről a kapu jobb oldala mellé. Még ebben a percben egy jobbról érkező labdát Krohn-Dehli lőtt egyenesen a kapuba, ezzel 1:0! Az 54. percben Gameiro jutott be a 16-oson belülre, majd lőtte a labdát kapura, de Pique beleért a lövésbe, így a labda kiment a pályáról, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. Az 58. percben Krohn-Dehli adta középre a labdát, ahonnan Iborra juttatta azt félollózással a kapuba, 2:0! A 60. percben Alba sárgult be. A 61. percben Alves érkezett Mathieu helyére, valamint El Haddadi helyére Ramirez lépett a pályára. A 64. percben Neymar lőtt a 16-oson belülről két védő lábai között kapura, de Rico nagyot védett. Még ebben a percben Neymar lőtt 13 méterről kapura, de Rico védeni tudta, ezt követően ismét Neymar lőtt a 16-osról kapura, de Rico hatalmas védést produkált. A 67. percben vendég szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. A 73. percben Tremoulinas kezezett a 16-oson belül, így büntetőhöz jutott a Barcelona. Még ebben a percben Tremoulinas sárgult be. A büntetőt Neymar lőtte a kapu bal oldalába, 2:1! A 75. percben Llorente sárgult be. A 79. percben Suarez adta középre a labdát balról, ahonnan Neymar lőtte azt a bal kapufába. A 86. percben Ramirez került helyzetbe a 16-oson belül, azonban lövését blokkolták a védők. A 89. percben Tremoulinas helyére Mariano érkezett a pályára. Még ebben a percben vendég szöglet következett, azonban helyzet nem alakult ki belőle. A hosszabbítás 4 perc a második félidő végén. Más már nem történt, ezzel véget ért a mérkőzés, melynek végeredménye 2:1!

Az első félidőben aktív játékot láthattunk. Mindkét csapat azonos szinten játszott és veszélyeztette a másik kapuját, valamint számos lehetőségük is nyílt arra, hogy megszerezzék a vezetést, azonban gólra nem tudták váltani egyik helyzetüket sem. A második félidőben a Sevilla nagyobb fokozatra kapcsolt és ennek eredményeképpen az 52. percben megszerezték az első góljukat, amit 6 perccel később követett a második. Ezt követően a Barcelona is rákapcsolt és igyekeztek minél több helyzetet kialakítani, majd végül büntetőhöz jutottak, melyet Neymar értékesíteni tudott, így szépítettek az eredményen. A Barcelona szerencsétlenségére két kapufát is rúgtak azonban a büntetőn kívül nem szereztek több gólt, így maradt végül a 2:1-es végeredmény, és a Sevilla megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

Check Also

FTC – YOUNG BOYS

A Bajnokok Ligája utolsó selejtező körének utolsó mérkőzéseit rendezik meg a hét folyamán. Jó hír …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.