SEVILLA F.C.-F.C.BARCELONA

A Spanyol Bajnokság 31. fordulóját rendezik meg a hétvégén a Ramón Sanchez Pizujan stadionban, ahol a Sevilla gárdája fogadja a Barcelona együttesét. A hazai együttes csúcs formában focizik az utóbbi időben ugyanis az elmúlt 6 mérkőzéséből 5 győzelmet abszolvált egy döntetlen mellett. A vendégek még jobb formának örvendenek ugyanis legutóbbi 6 mérkőzésükből 6-ot győzelemmel zártak. A két együttes őszi mérkőzésén a Barcelona nagy arányú győzelmet aratott a Sevilla ellen 5:1-re. A korábbi mérkőzésekre visszatekintve egyértelműen kirajzolódik a Barcelona erőfölénye. A ma esti összecsapás egyértelmű esélyese a Barcelona, ugyanakkor egy hazai pont szerzés is előfordulhat.

Sevilla: Rico; Tremoulinas; Carrico; Pareja; Coke; Krychowiak; Banega; Vidal; Iborra; Vitolo; Bacca

Barcelona: Bravo; Alves; Pique; Mathieu; Alba; Iniesta; Busquets; Rakitic; Messi; Suarez; Neymar

Az első félidőt a hazaiak kezdték. Az 1. percben egy bal oldali beadást követően Bacca lőtt a kapu fölé 13 méterről. A 7. percben vendég szabadrúgás következett, melyet Messi ívelt a kapu elé, de a védők kifejelték. A 9. percben Messi távoli próbálkozását blokkolták a védők. A 12. percben Iniesta távoli lövését fogta Rico kapus. A 14. percben Messi kapott egy jó labdát a 16-oson belül, majd lőtt a kapu bal oldalába, ezzel 0:1! A16. percben hazai szabadrúgás következett, melyet követően a vendégek jöhettek szabadrúgással. A 23. percben egy csodás passzjátékot követően Iniesta kapta hosszan a 16-oson belül a labdát, agy a hazaiak jöhettek. A 26. percben egy újabb hazai szabadrúgást követően helyzet nem alakult ki. A 29. percben Krychowiak sárgult be egy szabálytalanságot követően, a szabadrúgást a 16-os vonaláról Neymar lőtte a kapu jobb felső sarkába, ezzel 0:2! A 33. percben egy szép passzjáték végén Suarez lőtt 5 méterről a kapu fölé. A 34. percben Iborra lőtt 8 méterről a kapu fölé. A 37. percben újabb tetszetős passzjátékot követően Neymar passzát blokkolták a védők. A 37. percben Banega lőtt 28 méterről magabiztosan a kapuba, ezzel 1:2! A 39. percben ismét Banega próbálkozott, de felpattanó lövését ismét Bravo kapus fogta. A 41. percben hazai szabadrúgás következett, melyet követően Pique vágta ki a kapu torkából a labdát, így maradt az 1:2! A 44. percben újabb szabadrúgás a 16-os vonaláról, Messi lőtte a labdát a keresztléc alá, de Rico védte azt. A 45. percben vendég szöglet következett, melyből azonban helyzet nem alakult ki. Ezzel véget ért a félidő, melynek állása 1:2!

A második félidőt a vendégek kezdték. A 49. percben Bravo kapus jött ki jól a kapujából és fogta meg a labdát Bacca elől. Az 51. percben Iniesta lőtte a labdát Rico kapus mellkasába, majd a kipattanót Suarez lőtte a lelátóra. Az 53. percben Coke lőtt 19 méterről a kapu fölé. Az 54. percben Vitolo elől mentett hatalmasat Pique. Az 55. percben Bacca közeli próbálozása ment el a kapu fölött. Az 56. percben egy vendég szöglet következett, a beívelés után Rico kapus védett hatalmasat Mathieu ollózását követően. Az 57. percben Banega sárgult be, az ezt követő szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. A 61. percben Messi lövését követően tisztáztak a védők. A 62. percben Busquets sárgult be. Még ebben a percben percben vendég szabadrúgás következett, valamint Pique sárgult be. A szabadrúgást követően Parejo lőtte a labdát a sorfalba. A 65. percben Coke lőtt távolról a kapu fölé. A 68. percben egy vendég szabadrúgás következett, melyet követően nem alakult ki helyzet. A 69. percben Suarez lövése csapódott az oldalhálóba. A 70. percben kettős csere a hazai oldalon, Nbia és Reies álltak be Vitolo és Iborra helyére. A 73. percben Neymar helyére Xavi érkezett. A 74. percben egy vendég szabadrúgást követően Messi lövése pattant meg egy védőn így szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. A 75. percben Bacca helyére Gameiro érkezett. A 77. percben Reyes sárgult be, azonban hazai szabadrúgás következett, melyet követően Reies lőtt távolról kapura, ami megpattant egy vendég védőn, ami után egy hazai szöglet következett, melyet egy újabb követett, de helyzet ebből sem alakult ki. A 82. percben Mbia sárgult be. Az ezt követő szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. A 84. percben egy szenzációs hazai kontra végén Gameiro lőtt a kapuba, ezzel 2:2! A 86. percben Iniesta helyére Pedro érkezett. A 89. percben egy bal oldali beadást követően Bravo fogta meg a labdát Bacca előtt. A 90. percben vendég szöglet következett, melyet követően Rico húzott le a levegőből. A hosszabbítás 3 perc a második félidőben. A 91. percben Rakitic távoli lövése kerülte el a kaput. A 92. percben Bravo jött ki a kapuból és mentet 25 méterre. Ezt követően vendég szabadrúgás következett, melyből helyzet nem alakult ki. Ezzel véget ért a mérkőzés, melynek végeredménye 2:2!

Egy szenzációs mérkőzést láthattunk az este folyamán, az első játékrészben két remekbe szabott találatot szereztek, melyre a hazaiak egy szintén gyönyörű góllal tudtak válaszolni. A vendégek két góljára a hazaiak csupán egy gólt tudtak lőni a félidő végén. A második félidő nagyon jó iramban kezdődött, melyet a 60. percig a vendégek diktáltak. Ettől kezdve a hazaiak átvették a mérkőzés irányítását és egészen a mérkőzés végéig kézben tartani. A mérkőzés csattanója a 84. percben érkezett el, amikor Gameiro révén a hazaiak egyenlíteni tudtak, s ezzel otthon tartották az egyik pontot. Összességében egy rkitűnő mérkőzést láthattunk ahol a pont osztozkodás teljesen megérdemelt volt.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.