SEVILLA F.C.-REAL MADRID F.C.

A Spanyol Bajnokság  35. Fordulóját rendezik meg a hét végén. A szombat esti összecsapások közül kiemelkedik a bajnokság  5. helyezettje fogadja a  2. helyezettjét. A sevillaiak  kitűnő formának örvendenek elmúlt 6 mérkőzésükből 4-et győzelemmel zártak 2 döntetlen mellett. Unai Emery együtteséből Cristoforo;Pareja és Barbosa minden bizonnyal hiányozni fog az esti összecsapásról.  A vendég Real Madrid együttese is hasonlóan jó formának örvend ugyanis elmúlt 6 mérkőzését megnyerte. A sérülések terén is jobban áll a Madrid mint a korábbi mérkőzéseken ugyanis Benzemá-n és Modricon kívül mindenki Ancelotti rendelkezésére áll.  Akét együttes őszi összecsapását a madridiak nyerték 2:1-re. A korábbi mérkőzésekre visszatekintve a fővárosiak állnak jobban ám a Sevilla igencsak sokszor tudott borsot törni a blancok orra alá. Izgalmas mérkőzés előtt állunk.

Sevilla: Rico;Figueroas;Carrico;Kolodziejczak;Tremoulinas;Mbia;Krychowiak;Vidal;Banegha;Reyes;Bacca

Real Madrid: Casillas;Varane;Marcelo;Pepe;Carvajal;Rodriguez;Kroos;Isco;Ramos;Ronaldo;Hernandez

A mérkőzést a hazaiak kezdték. A 2.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően Ronaldo lőtt a keresztléc fölé. A 8.percben Ronaldo lőtt a kapu fölé 17 méterről. A 9.percben Rico fogta Ronaldo újabb próbálkozását. A 12.percben egy vendég szögletet követően Kroos lövését blokkolták a hazai védők. A 14.percben Vidal közeli próbálkozását vágták ki a gólvonal elől. A 15.percben egy szép hazai akció végén a vendégek hozhatták el a labdát. A 22.percben Bacca jobb oldali beadásáról Reyes maradt le a kapu előtt centikkel. A 27.percben Reyes került lövőhelyzetbe ám inkább a passzot választotta ami már nem volt pontos, az ellenakció végén Ronaldo esett nagyot ám se gól sem büntető nem lett a helyzet végén. A 26.percben egy bal oldali beadásra érkezett Ronaldo aki fejjel vette be a hazai kaput 0:1! A 17.percben egy jobb oldali beadást Hernandez csúsztatott meg fejjel és Ronaldo juttatta azt a kapuba 0:2! A 35.percben hazai szabadrúgás következett melyet követően a kapu torkából rúgták ki a labdát a vendég védők. A 46.percben Ramos sárgult be egy 16-oson belüli szabálytalanság miatt. A büntetőt Bacca lőtte a kapuba 1:2! Ezzel véget ért az első félidő.

A második játékrészt a vendégek kezdték. A 47.percben hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 48. percben újabb hazai sarokrúgás következett de ebből sem alakult ki helyzet. A 48.percben a 3. egymást követő sarokrúgás kerülte el Casillas kapuját. Az 50.percben Kroos lőtt távolról a kapu mellé. Az 52.percben Reyes lövése pattant meg Pepén így újabb sarokrúgás következett,de helyzet ebből sem alakult ki. Az 53.percben egy bal oldali beadást követően Reyes lőtt a keresztléc fölé 22 méterről. Az 54.percben vendég szabadrúgás következett melyet Ronaldo lőtt a sorfalba. Az 56.percben Banega beadását fogta meg Casillas. Az 62.percben Kroos keresztlabdáját Ronaldo fejelte kapura de Rico meg tudta fogni a játékszert. A 64.percben Rodriguez lövését blokkolták a hazai védők. A 66.percben Kroos távoli lövése kerülte el centikkel a kaput. A 67.percben Bale állt be Hernandez helyére. A 67.percben Reyes sárgult be. A 69.percben Bale jobb oldali beadását követően Ronaldo fejelt gyönyörű mozdulattal a bal alsó sarkába 1:3! A 70.percben Suarez állt be Figueroas helyére. A 73.percben Kroos lőtt távolról a keresztléc fölé. A 77.percben Vidal lőtt az oldalhálóba. A 77.percben Bacca és Krychowiak helyére állt be Iborra illetve Gameiro.  A 79.percben egy gyönyörű jobb oldali akció végén Iborra talált a kapu jobb alsó sarkába a gólpasszt Vidal jegyezte 2:3! A 80.percben hazai szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. A 82.percben Varane hibázott nagyot majd rögtön ezt követően Gameiró-tól vissza szerezte a labdát. A 83.percben Kroos lövését védte ismét Rico kapus. A 84.percben Isco helyére Illaramendi állt be. A 85.percben óriási kavarodás alakult ki Casillas kapuja előtt ám a labda végül Ramos lábáról ment ki szögletre. A sarokrúgást követően Casillas már fogta a labdát. A 87.percben vendég szabadrúgás következett a jobb oldalról. Az eset következtében Tremoulinas sárgult be. A 88.percben Arbeola állt be Marcelo helyére. A hosszabbítás 3 perc a félidő végén. A 91.percben Carriso sárgult be egy becsúszást követően. A 93.percben Vidal sárgult be labdaelrúgásért. A 94.percben hazai szöglet következett melyből helyzet már nem alakult ki. Ezzel véget ért a mérkőzés.

Egy rendkívül jó színvonalú mérkőzésen vagyunk túl. Az első játékrész kissé nyugalmasabbra sikerült ugyan mint a második legalábbis a helyzeteket tekintve. A gólok száma inkább az első félidőre maradt Ronaldo ekkor kettőt lőtt amire csak egy Bacca találat érkezett. A második játékrészben a hazaiak mindent megtettek az egyenlítésért ám egyenlítés helyett Ronaldo tudott triplázni így el is döntötte a mérkőzés sorsát. Igaz Vidal-nak még sikerült betalálnia de ezután már az eredmény nem változott. A Sevilla hosszú idő után kapott ki hazai környezetben. összességében a királyiak megérdemelten nyertek.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.