SEVILLA F.C. – REAL MADRID F.C.

A Spanyol Bajnokság 18. fordulóját rendezik meg a hét végén. A forduló rangadóját vasárnap 20:45-től a Sevilla és a Real Madrid játssza. A hazaiak kitűnő őszt tudhatnak magukénak, többek között tovább jutottak a Bajnokok Ligájában valamint jelenleg 3. ok a Premiera Division-ben. Eddigi 17 mérkőzésükből 11-et nyertek meg 3 döntetlen és 3 vereség mellett, legutóbbi 5 bajnokijukon 4 győzelem mellett 1 vereséget szenvedtek el. Hazai pályán 8 mérkőzésből 7-et nyertek meg 1 vereség mellett, legutóbbi 5 hazai mérkőzésükön 4 győzelmet arattak 1 vereség mellett.  A sérültek listáján Carrico és Correa szerepel, míg Fernandez nagy valószínűséggel nem lép pályára. A Real Madrid jelenleg a listavezető még úgy is ,hogy 1 mérkőzéssel kevesebbet játszott riválisainál. Eddigi 16 mérkőzésükből 12-őt nyertek meg 4 döntetlen mellett, legutóbbi 5 bajnokijukból 4-et nyertek meg 1 döntetlen mellett. Idegenben 7 mérkőzésből 5-öt nyertek meg 2 döntetlen mellett. A sérültek listáján Bale és Pepe szerepel, míg Isco valószínűleg nem lép pályára. A két együttes őszi mérkőzését a Real Madrid nyerte nagy fölénnyel. E két csapat a héten megmérkőzött a Király Kupában is ahol a királyiak jutottak tovább. A mai mérkőzésnek nincs igazi esélyese s talán a döntetlen a legvalószínűbb eredmény. Kitűnő összecsapás előtt állunk.

Sevilla: Rico;Escudero;Rami;Pareja;Mariano;Nzonzi;Iborra;Vitolo;Nasri;Vazquez;Ben Yedder

Real Madrid: Navas;Carvajal;Ramos;Varane;Nacho;Marcelo;Kroos;Casemiro;Modric;Benzema;Ronaldo

A mérkőzést a Sevilla kezdte. 7.perc: vendég szabadrúgás következett melyet követően Ronaldo lőtt a sorfalba. 9.perc: Modric ment el a jobb szélen majd adott középre de helyzet nem alakult ki. 15.perc: vendég szöglet melyet követően Ramos fejelt a kapu fölé. 19.perc: hazai szöglet következett melyet követően Nzonzi fejelt a kapu fölé. 22.perc: Benzema betett labdáját Rico fogta meg. 24.perc: Nasri lőtt távolról a kapu fölé. 27.perc: Ronaldo lövését Rico védte magabiztosan. 31.perc: Iborra sárgult be. 32.perc: Mariano passzolt Vazquez elé aki gondolt egyet s távolról a kapu fölé lőtt. 35.perc Iborra lőtt Navas kezébe. 37.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 40.perc: Ronaldo kapott jó labdát a bal oldalról de a kapu mellé lőtt. 45.perc: a hazai védelem blokkolta Modric próbálkozását. Ezzel ért véget az első félidő.

A második félidőt a Real Madrid kezdte. 46.perc. hazai szöglet melyet követően Vazquez lőtt kapura de Navas védeni tudott, az ezt követő újabb sarokrúgásból már helyzet nem alakult ki. 48.perc: hazai szabadrúgás melyet követően Nasri ívelt középre de helyzet nem alakult ki. 52.perc. Marcleo lőtt a kapu fölé. 54.perc. egy szép hazai akció végén Ben Yedder lőtt kapura de Navas szépen védett.  56.perc. Ronaldo középre tett labdáját Rico majd Pareja közös erővel vágta ki a mezőnybe a kapu torkából. 61.perc: Ronaldo ment el a bal oldalon majd passzolt Benzema irányába ám a labdát a hazai védők szerezték meg. 63.perc: Benzema kapott jó labdát Modric-tól majd lőtt 5 méterről a kapu fölé. 65.perc: Rico vetődött ki rossz ütemben így vendég büntető következett melyet Ronaldo lőtt a kapuba 0:1! 69.perc: Jovetic érkezett Vazquez helyére. 70. perc: egy jobb oldali beadás ment el keresztbe a madridi kapu előtt melyből végül szöglet következett. A sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. 74.perc: Marcelo középre tett labdáját Rico szedte fel a földről. 75.perc. Ben Yedder ragadt lesen, majd Kroos helyére Kovacic érkezett. 77.perc: Iborra  érkezett Sarabia helyére. 81.perc. Nasri sárgult be. 82.perc: Sarabia lövését szűrte meg a vendég védelem. 84.perc: Marcelo sárgult be, az ezt követő szabadrúgásból a labda a kapuban landolt 1:1! A gólszerző Ramos. 87.perc. Ramos mentett nagyot kapuja előtt, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A szögletet követően a hazai védők a gólvonalról mentettek maradt az 1:1! 91.perc. Sarabia szabadrúgásából helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás 3 perc. 92.perc. Jovetic indult meg majd 20 méterről lőtt a kapura s ezt Navas nem tudta hárítani  2:1! Gyönyörű gól! 93.perc. Rico fogta Ramos fejesét. Ezzel ért véget a találkozó.

Az első játékrészben a hazaiak kissé defenzíven kezdtek, ugyanakkor azt sem lehet állítani,hogy a Real Madrid esett volna neki ellenfelének. Mindkét együttes igyekezett a védelmét bebiztosítani. Természetesen emellett a támadásokat sem hanyagolták el teljesen a csapatok s több kisebb helyzet ki is alakult ám találatig egyik együttes sem jutott. A mérkőzés nagyon magas színvonalú s várhatóan a második félidőben a helyzetek száma is ezt fogja mutatni. A második játékrészben az együttesek nem estek egymásnak s egészen a madridi vezető gólig úgy tűnt 0:0-ás mérkőzést láthatunk. Ronaldo gólját követően felgyorsultak az események s a hazaiak ki is egyenlítettek. Megpezsdült a meccs melyből a hazaiak jöttek ki jobban Jovetic révén. a Real Madrid 40 mérkőzéses veretlenségi sorozata szakadt meg, legutóbb a Wolfsburg tudott a madridiak ellen nyerni. Jó mérkőzés volt érzelmekkel teli, a Sevilla megérdemelten nyert.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.