A sikeres póker játékos ismérvei

Online pókerben, a legfontosabb, hogy ésszel játsszunk és kerüljük a felesleges hazárdírozást, mert lehet, hogy szerencsénk van rövid távon és előnybe kerülünk, de hosszú távon szinte biztosan veszteségekbe sodorja az játékost. Sokan sokféle taktikára esküsznek, mások pedig azt mondják, hogy felesleges taktikázni, mert az egész csak szerencsejáték. Nos ezek az emberek tévednek. Úgy mint élőben ha megnézzük a végső asztaloknál mindig ugyanaz a 10% játszik. Mi erre a magyarázat? A játékosok 90%-a ész nélkül pókerezik puszta kikapcsolódásként semmilyen stratégiát nem követve. Befizetnek egy akkora összeget amit nem sajnálnak, remélik, hogy nyernek, de ha kiesnek azt sem bánják meg, majd előröl kezdik ugyanezt. Ezekkel a játékosokkal szemben azok akik taktikát követnek előnyben részesülnek és náluk az ész és a tudás dominál.

 

A játék elején:

  1. Türelmes:Tanulmányozzuk a többiek játékát
  2. Ne lopj vakokat! Amig kicsik a vakok nem érdemes lopni. Építs ki magadról egy feszes játékképet.
  3. Az egyszínű egymás melletti lapokat játszd meg, és az Ász és vele azonos színű kisebb lapokat.

A középső szakasz

  1. Vak lopás: Amikor elkezdenek jönni az Anték, már érdemes hátsó pozícióból lopni. Kis kockázat, nagy nyerési lehetőség.
  2. Állíts csapdákat: Agresszívan játszókat könnyen be lehet húzni, mindig dobsz ellene, így azt hiszi mindig kiejthet, de amikor igazán jó lapod van akkor megadod.

 A késői szakasz + a bubble

  1. Emelj! Amikor már a fizetős helyekért megy a játék, mindenki feszes taktikára vált, és várják, hogy bekerüljenek, ilyenkor érdemes emelni.
  2. Az utolsó asztal bubble: Döntő asztal előtt szintén feszesebb játék figyelhető meg a többi játékosnál.

 Az utolsó asztal

  1. Tedd mindig az ellenkezőjét annak, amit ők csinálnak: Ha agresszívak, akkor várd meg, hogy kiejthesd őket, ha nem akkor te kezdj aktívan játszani.
  2. Választás: Ha kis pénzel kerültél be az utolsó asztalhoz, akkor választanod kell, hogy kockáztatsz, vagy vársz, hogy mások kiessenek, és előrébb juss.
  3. Játék kevés ellenfél ellen: Itt az emelés válik a legjobb fegyvereddé.

 

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.