SPANYOLORSZÁG – HORVÁTORSZÁG

Folytatódik a Nemzetek Ligája. A mai este folyamán az A Divízió 4-es csoportjába látogatunk el ahol Spanyolország mellett Anglia és Horvátország kapott besorolást. Mondhatni a Nemzetek Ligája legerősebb triójáról van szó. Az első összecsapáson Angliában Spanyolország némi meglepetésre 2:1-re győzött a házigazdák ellen. A csoport második mérkőzésére Spanyolországban kerül sor azon belül is Madridban ahol a mai este folyamán a világbajnoki ezüstérmes Horvátország vendégszerepel. A két együttes kerete természetesen alakult a VB óta ám a Horvát válogatott felállása minden bizonnyal jobban el fog térni a megszokottól. A spanyol oldalon Louis Enriqe irányítja a válogatottat, míg a horvát oldalon Mandzukic neve hiányozni fog a mezőnyből. Érdekes összecsapás előtt állunk melynek esélyese a házigazda.

Spanyolország: De Gea;Gaya;Ramos;Nacho;Carvajal;Ceballos;Busquets;Saul;Asensio;Rodrigo;Isco

Horvátország: Kalinic;Vrsaljko;Mitrovic;Vida;Pivanic;Brozovic;Rakitic;Kovacic;Modric;Perisic;Santini

A mérkőzést Horvátország kezdte. 6.perc: Rakitic lőtt a kapu fölé. 9.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 12.perc: Ramos sárgult be. 14.perc: Santini csinált helyet magának majd lőtt a kapu mellé centikkel 14 méterről. 16.perc: Kalinic védte Rodrigo lövését. 17.perc: Perisic lövését blokkolta a hazai védelem. 20.perc: Vrsaljko helyére Rog érkezett a csere oka sérülés. 24.perc: Carvajal ívelt a kapu elé melyet Saul lőtt szép mozdulattal a hálóba 1:0! 33.perc: Asensio lőtt csodálatos gólt a hálóba 2.0! 35.perc: Asensio lövése a kapufán csattant majd Kalinic testéről a hálóba 3:0! 39.perc: Brozovic sárgult be. A félidő végén 2 perc hosszabbítás következett, 47.perc: Rodrigo lőtt kevéssel a kapu mellé. Ezzel ért véget az első játékrész.

A második félidőt Spanyolország kezdte. 49.perc: Rodrigo eresztett meg elképesztően jó lövésr mely utat is talált a kapuba 4:0! Ennek kiütés lesz így a vége ha így folytatódik…. 55.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 56.perc: hazai szöglet melyet követően Ramos ugrott a legmagasabbra s fejelt a hálóba 5:0! 59.perc: Rodrigo helyére Busquets érkezett. 62.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 63.perc: Pjaca állt be Brozovic helyére. 65.perc: Saul helyére Thiago állt be. 68.perc. Santini lövését de Gea védte bravúrral. 70.perc: Asensio passzolt Isco elé aki a kapuba lőtt 6:0! Megsemmisítő vereség. 71.perc: Santini helyére Livaja állt be. 75.perc: Carvajal helyére Azpilicueta állt be. 80.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 84.perc: Rodrigo lövését blokkolták a védők, az ezt kvöető sarokrúgásból nem alakult ki helyzet. 87.perc: Isco kapás lövése landolt Kalinic kezében. 88.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 90.perc: Thiago lőtt kapura egy labdát ám Kalinic hatalmas bravúrral hárítani tudott. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben hihetetlenül bátran kezdett a vendég válogatott s több veszélyes helyzetet is kialakítottak. Egy kényszerű cserét követően azonban mintha történt volna valami csoda s a spanyol válogatott 10 perc leforgása alatt 3 találattal földre vitte ellenfelét. A második játékrészben Spanyolország mintha egyedül focizott volna a pályán s mindössze egy Kalinic állt volna a horvát hálóban. Úgy jöttek a hazai gólok mintha az eső esett volna a pályára s ha nem Kalinic a hálóőr akár két számjegyű is lehetett volna a különbség. Spanyolország ezzel nagy lépést tett a csoport elsőség felé, s megérdemelten gyűjtötte be ma eset a 3 pontot.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.