SZERBIA – MAGYARORSZÁG


A Nemzetek Ligája soron következő összecsapásán hazánk fiai idegenben lépnek ismét pályára ahol Szerbia ellen mérkőznek meg. MAgyarország eddig egy bravúrgyőzelem mellet hazai pályán kapott ki a tabellát vezető Orosz válogatottól. A mieink mondhatni jó formában várták a mai összecsapást miután Bulgáriát legyőzve egy mérkőzésre kerültek a hazai rendezésű 2021-es Európa Bajnokságtól. Idegenben az utóbbi hetekben meglepően jól szerepel a Magyar válogatott Törökország és Bulgária legyőzését figyelembe véve. A mai mérkőzés esélyese a hazai együttes, főként ha a keretek összértékét vesszük figyelembe. Jó mérkőzés előtt állunk.


Szerbia: Rajkovics;Pavlovics;Milenkovics;Mitrovic;Gachinovic;Gudelj;Tadic;Milvojevic;Mladenovic;Ljajic;Jovic


Magyarország: Gulácsi;Botka;Lang;Szalai;Bese;Gazdag;Nagy;Kalmár;Hangya;Nikolic;Könyves


A mérkőzést Magyarország kezdte. 10.perc: Gulácsi védett magabiztosan. 20.perc: egy vendég akció végén Könyves nagy akaraterőről tett tanúbizonyságot s lőtt a hálóba 0:1! 21.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 29.perc: Gulácsi fogott egy távoli szabadrúgást. 34.perc: Kalmár próbálkozását Rajkovic tudta védeni. 36.perc. Gazdag sárgult be. Nagy helyzet már nem alakult ki a félidőben 


A második félidőt Szerbia kezdte. A félidőben Ljajic helyére Radonjic állt be illetve Lukic Milivojevics helyére. Holender pedig Hangya helyére állt be. 48.perc: Pavlovics sárgult be. 55.perc: 3 hazai szöglet helyzet nélkül. 58.perc: Bese helyére Orban állt be. 63.perc: Könyves helyére Szalai állt be. 66.perc. Gacinovic helyére Vlahovic állt be. 69.perc: Nagy sárgult be. 70.perc: hazai szöglet helyzet nélkül, majd Mladenovic sárgult be. 73.perc: Szalai és Kalmár is besárgultak. 77.perc: Vlahovic lőtt közelről kapufát. 78.perc: Nikolic állt be Nego helyére illetve Gazdag helyére Schafer. 80.perc: hazai szöglet helyzet nélkül majd Lukic sárgult be. A hosszabbítás 4 perc, 94.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget a mérkőzés.


Az első játékrészben ugyan a hazaiak erőfölénye érvényesült a taktikát tekintve ám a találkozó eddigi egyetlen gólját a magyar válogatott szerezte. A második félidőben  a hazaiak nagyon nyomtak. A magyar válogatott ugyanakkor jól szűrte a támadásokat sőt kontrázni is tudott. A vendég győzelem nem feltétlen megérdemelt ám a focit gólra játsszák melyet ma csak a magyar válogatott lőtt.

Check Also

F.C. BAYERN MÜNCHEN – B.V.B. BORUSSIA DORTMUND

A Bundesliga 26. fordulójának csúcsrangadóján a listavezető Borussia Dortmund látogat az edzőváltáson áteső Bayern Münchenhez. …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.