SZERBIA – PORTUGÁLIA

Az Európa Bajnoki sejeltezők közül igencsak izgalmasnak ígérkezik a B csoport ahol meglepetésre Ukrajna mondhatni simán vezeti a csoportot a Portugál és Szerb duó előtt. POrtugália két döntetlennel rajtolt épp Ukrajna és Szerbia ellen ráadásul a Szerb válogatottat hazai környezetben nem tudták legyőzni. Szerbia Ukrajnában megsemmisítő 5:0-ás pofonba szaladt bele amely igencsak megrázhatta őket, gyan ezt követően Litvániát magabiztosan legyőzték ám egy mai esetleges hazai kudarccal gyakorlatilag elbúcsúzhatnak a 2020-as Európa Bajnokságtól. Izgalmas mérkőzés előtt állunk.


Szerbia: Dimitrovic;Kolarov;Nastasic;Masimovic;Milenkovic;Matic;Miliojevic;Kostic;Tadic;Lazovic;Mitrovic


Portugália: Patricio;Semedo;Fonte;Dias;Guerreiro;Fernandes;Carvalho;Pereira;Ronaldo;Guedes;Silva


A mérkőzést Szerbia kezdte. 3.perc: Tadic lövését hárította Patricio. 7.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 10.perc: Maksimovic sárgult be. 11.perc: Ronaldo közeli lövését blokkolták. 29.perc. Ronaldo lövését blokkolták ismét. 38.perc: Patricio húzott le egy kitűnő beívelést. 40.perc: Dias sárgult be. 42.perc: egy kipattanó labdára Carvalho érkezett a legjobban s lőtt a hálóba 0:1! A hosszabbításban egy hazai szöglet következett helyzet nékül.

 
A második félidőt Portugália kezdte. 48.perc: Ronaldo lövése ment el kevéssel a kapu jobb oldala mellett. 50.perc: ismét Ronaldo lőtt ám ezúttal már Dimitrovicnak is be kellett avatkoznia. 51.perc: Milivojevic lőtt entikkel a kapu mellé. 58.perc: Guedes remek megmozdulását követően a labda a hálóba került 0:2! 59.perc: Lazovic helyére Ljajic állt be. 65.perc: Kolarov sárgult be. 66.perc: Semedo helyére Cancelo állt be. 68.perc: hazai szöglet melyet követően Milenkovic fejelt a hálóba 1:2! 69.perc: Ljajic lövését védte magabiztosan Patricio. 70.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 71.perc: Guedes helyére Felix állt be. 80.perc: Ronaldo lőtt a kapu felső sarkába 1:3! A gólpasszot Silvának köszönhette. 83.perc: Kostic helyére Tumbakovic állt be. 85.perc: Mitrovic lőtt közelről a léc alá 2:3! 86.perc: Fernandes helyére Moutinho állt be. 87.perc. Silva lőtt szép mozdulattal a kapuba 2:4! 88.perc: Jovic állt be Milojevic helyére. 89.perc: Carvalho sárgult be. A hosszabbításban még egy vendég szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki.


Az első játékrészben nagy csata dúlt főként a középpályán melyből a vendégek jöttek ki többnyire győztesen. A félidő végén a vendégek megérdemelten szerezték meg a vezetést. A második játékrész igazi gólparádét hozott. A Portugál válogatott végig irányította a mérkőzést ám szerbia nem adta olcsón a bőrét. Látványos megmozdulások s gyönyörű gólokat láthattunk ahol a jobb csapat győzőtt megérdemelten. Portugália ezen eredménnyel fél lábbal az Erurópa BAjnokságon érezheti magát míg szerbia épp ellenkezőleg.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.