SZLOVÁKIA – WALES

Az E csoport meglehetősen izgalmasan alakul. Hazánk válogatottja is ezen csoport részese ahol a sajnálatos Horváth vereséget követően némileg lecsökkentek esélyei a kijutást illetően. A csoportot így magabiztosan vezeti a VB ezüstérmes ám kijutniuk még nekik sem sikerült. Szlovákia és Wales pedig nagy csatában van válogatottunkkal a kijutásért. A szlovák válogatott a sajnos mindkét alkalmmal legyőzte magyarországot így 1 pontos előnybe került velünk szemben. Wales pedig 1 mérkőzéssel kevesebbet játszva 2 ponttal követi válogatottunkat. A második helyére folytatott harc így ennél nem is lehetne kiélezettebb. A mai mérkőzésen nincs valódi esélyes.


Szlovákia: Dubravka;Hancko;Skririnar;Gyömbér;Petriak;Hamsik;Bozenik;Rusnak;Kucka;Lobotka;Mak


Wales: Hennessey;Roberts;Rodon;Lockyer;Davies;Allen;Ampadu;James;Williams;Bale;Moore


A mérkőzést Wales kezdte. 2.perc. Bale lőtt kevéssel a kapu mellé. 7.perc: Petriak elől tisztáztak a védők. 11.perc: Mak pkiugratását a védők szűrték meg. 15.perc: Bale sárgult be. 17.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 23.perc: haza8i szöglet helyzet nélkül. 24.perc: Bale fejese a keresztlécen kötött ki. 25.perc: James adott középre majd Moore lőtt a hálba 0:1! Megérdemelt vendég vezetés. 29.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 33.perc: Ampadu sárgult be. 38.perc: Williams esett el gyanús körülmények között büntető nem következett. 40.perc. hazai szöglet helyzet nélkül. 44.perc: újabb két hazai szöglet helyzet nélkül. 46.perc: Bale lövését védte a hazai hálóőr. Ezzel az akcióval ért véget a félidő.


A második félidőt Szlovákia kezdte. 50.perc. Gyömbér és Williams sárgult be. 53.perc: Kukcka lőtt kapásból a hálóba 1:1! 57.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 58.perc: Ampadu elyére Morrell érkezett. 64.perc: Rusnak lőtt szép mozdulattal kapura ám Hennessesy hárítani tudott. 65.perc: Kukcka egy remek összjátékot követően lőtt a kapu mellé. 66.perc: Wilson váltotta Williamst. 67.perc: Morre lőtt kapura ám a kapus háratani tudott, az ezt követő sarokrúgásokból helyzte nem alakult ki. 78.perc: vendég szöglet elyzet nélkül. 79.perc: Mak helyére Haraslin érkezett. 86.perc. vendség szöglet helyzet nélkül. 87.perc: ozenik helyére Safranko érkezett. 88.perc: Gyömbér könyökölt így második sárga lappal vonult le a pályáról. 89.perc: Rodon lőtt kevéssel a akpu mellé. A hosszabbítás 6 perc, 94.perc: James sárgult be. Több helyzet nem alakult ki.


Az első játékrészben a vendégek erélyesen léptek fel s több veszélyes helyzetet alakítottak ki.  Ahazaiak ugyan alakítottak ki helyzeteken ám ziccerig illetve találatig nem jutottak. A második félidőben a hazaiak erősen kezdtek s gyorsan ki tudtak egyenlíteni. A találatot követően mindkét együttesnek akadtak helyzetei ám végül maradt a döntetlen. Összességében jó mérkőzést láthattunk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.