TNS-VIDEOTON F.C

A Bajnokok Ligája második selejtezős körének második fordulóját rendezik meg a hét közben. A főtáblához szükséges 4 kör közül a magyar Bajnok Videtoton F.C a 2. körben kapcsolódik be kiemeltként. Ellenfele az előző idény walesi bajnokság első helyezettje a The New Saints. Mivel a Videoton kiemeltként szerepel a selejtezőkörben így a nagyobb múltú ellenfelek egy esetleges továbbjutás esetén leginkább a negyedik selejtező körben kerülhetnek elő. Mindkét együttes meglehetős magabiztossággal nyerte a saját Nemzeti Bajnokságát. A két együttes még sohasem találkozott egymással, érdekes mérkőzés előtt állunk ahol az esélyek inkább a Magyar Bajnok javára dőlnek ám egy Brit ellenféllel szemben biztosra menni nem lehet.

TNS: Harrison;Marriott;Edwards;Rawlinson;Spender;Edwards;Seargeant;Finley;Quigley;Wilde;Cieslewicz

Videoton: Gábor;Szolnoki;Juhász;Vinicius;Fejes;Oliveira,Pátkai;Kovács;Gyurcsó;Simon;Koltai

A mérkőzést a hazai együttes kezdte. A 2.percben Marriott bal oldali beadását követően Edwards lőtt ziccerből a kapu mellé. A 3. percben vendég szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. Az 5. percben Gábornak kellett mentenie Szolnoki hazaadását követően. A 8.percben Rawlinson indítását fejelte ki Fejes. A 22.percben Szolnoki kétszer is jól készített elő ám előtt Pátkai majd kovács lövését is blokkolták a hazai védők. A 24.percben Gyurcsó lőtte lábon a hazai kapus egy ordító helyzetet követően. A 30.percben Quigley lövése megpattant Fejes lábán de Gábor kivetődve menteni tudott. A 36.percben Ciesleweitz lőtt 16 méterről a kapu mellé. A 37. percben Kovács beadását blokkolták a hazai védők. A 42.percben Marriott szabadrúgását Gábor öklözte ki. Még e percben Pátkai sárgult be. Ezzel véget ért az első játékrész.

A második félidőt a vendégek kezdték. A 49.percben Simon hassal menti koltai beadását. Az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. Az 57.percben  Cieslewitz helyére Mullan érkezett a hazai oldalon. Az 58.percben Juhász nyert légi párbajt majd Gábor ütötte el a labdát. A 62.percben egy vendég kontra végén Gyurcsó lőtte 17 méterről a kapu mellé. A 65.percben Koltai fejelt a bal alsó mellé. A 66.percben Koltait Pajac váltotta a vendégeknél. A 67.percben e csereként beállt Pajac lőtt 14 méterről ám Edwards menteni tudott. A 69.percben Mullan beadásáról Finley maradt le középen. A 70.percben Trebotic váltja Pátkait. A 72.percben Quigley lövését Gábor szedte ki a léc alól. A 74.percben Mullan sárgult be. A 76.percben Spender is besárgult. A 77.percben Gyurcsó lőtt a kapu jobb alsó sarkába 19 méterről Oliveira szerelést követően 0:1! A 79.percben Trebotic sárgult be. A 81.percben Seregeant váltotta Williams illetve Oliveira helyére Kees érkezett. A 84.percben Quigley sárgult be majd ezt követően Wilde helyére Draper érkezett. A 86.percben Edwards lőtt 25-ről centikkel a kapu mellé. Ezzel véget is ért a mérkőzés.

Egy jellemzően idény eleji mérkőzésen vagyunk túl ahol a tét ellenére visszafogott tempót diktáltak a csapatok, ám ezt leszámítva élvezhető mérkőzést láttunk. Az első félidőben felváltva alakultak ki helyzetek a kapuk előtt ám egyik portásnak sem kellett megszakadnia. A második játékrészben is hasonló volt a helyzet azzal a kivétellel,hogy a Vidi egyik helyzetét góra tudta váltani. Összességében egy átlagos iramú mérkőzést láthattunk ahol a jobb csapat győzött. A visszavágó előtt az mindenképpen kijelenthető,hogy még semmi sem dőlt el.

Check Also

A.C. MILAN – INTERNACIONALE F.C.

A Bajnokok Ligája másik elődöntőjében a Milan hazai pályán a szintén hazai pályán pályára lépő …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.