TOTTENHAM HOTSPUR – ARSENAL F.C.

A Premier League hétvégi fordulójának másik nagy mérkőzésén a Tottenham ezúttal hazai pályán küzd meg az Arsenallal. A két együttes mindig is rivális volt akár hol is álltak a tabellán. Az Arsenal jelenleg vezeti a pontversenyt meglehetősen nagy előnnyel a Manchester City előtt, míg  a Tottenham harcban van a Manchester United-el a top 4-be kerülésért. Az őszi összecsapáson az Arsenal 3:1-re győzött. A két együttes jelenlegi formája alapján az ágyúsok az esélyesebbek ám e párharcban bármi megtörténhet.

Tottenham Hotspur: Lloris;Lenglet;Dier;Romero;Doherty;Sarr;Hojbjerg;Sessegnon;Son;Kulusevski;Kane

Arsenal: Ramsdale;White;Saliba;Gabriel;Parety;Xhaka;Martinelli;Nkeitah;Saka;Odegaard;Zinchenko

A mérkőzést az Arsenal kezdte. 6.perc: vendég szöglet melyet követően Nkeitah hibázott ziccerből. 14.perc: Lloris szerzett öngólt 0:1! Szerencsétlen megmozdulás volt a rutinos kapus részéről. 18.perc: Son lövését követően Ramsdale védte bravúrral. 23.perc: vendég szöglet melyet követően Partey hagyott ki helyzetet. 35.perc: Romero sárgult be. 36.perc: Saka passzolt Odegaard elé aki a kapuba lőtt 0:2! Eldőlni látszik a mérkőzés. 46.perc: Sessegnon sárgult be. 48.perc: Kane lövését Ramsdale védte. 48.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 

A második játékrészt a Tottenham kezdte. 51.perc: hazai szöglet melyet követően Sessegnon hagyott ki helyzetet. 53.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. 53.perc: Sarr sárgult be. 55.perc: Martinelli szögletéből nem alakult ki helyzet. 70.perc: Nkeitah hibázott. 71.perc: Doherty helyére Richarlison állt be. 72.perc: Kulusevski sárgult be. 76.perc: Sessegnon helyére Perisic állt be majd Bissouma váltotta Sarr-t. 79.perc: Martinelli helyére Tierney állt be. 84.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 87.perc: Tomiyasu állt be Zinchenko helyére. 88.perc: Kulusevski helyére Gil állt be majd Davies állt be Lenglet helyére. 91.perc: Gabriel sárgult be. 93.perc: Nkeitah helyére Smith-Rowe állt be majd Odegaard helyére Vieira.

Az első félidőben A vendégek kezdte sokkal jobban. Több helyzetet dolgoztak ki majd meg is szerezték a vezetést. Ezt követően sem álltak le s gyorsan meglőtték 2. góljukat is. A hazaiak a félidő végén alakítottak ki helyzeteket ám találatig nem jutottak. A második játékrészben alakultak ki helyzetek ám találat már nem született. A hétvége egyik győztese az Arsenal akik 8 pontra növelték előnyüket a Manchester City előtt. 

Check Also

A.C. MILAN – INTERNACIONALE F.C.

A Bajnokok Ligája másik elődöntőjében a Milan hazai pályán a szintén hazai pályán pályára lépő …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.