TOTTENHAM HOTSPUR-ASTON VILLA F.C.

A Premier League 32. Fordulóját rendezik meg hét végén. A tabellán 6. helyen álló Tottenham csapata fogadja a 17. helyen álló Aston Villát. A hazaiak az elmúlt bajnokiaikat tekintve nincsenek csúcs formában 3 győzelem mellett 2 döntetlen és 1 vereség is szerepel a nevük mellett. A vendégek sem épp legjobb formájukat hozzák 2 győzelem mellett 2 döntetlen és 2 vereség áll. Az őszi mérkőzésen a Tottenham csapata nyert 2:1-re. Érdekes mérkőzés előtt állunk ahol a vendég gárdának égetően szüksége lenne a 3 pontra a kiesés elkerüléséért folyó harcban.

Tottenham: Vorm; Rose;Chiriches; Fazio; Dier; Mason; Bentaleb; Chadli; Eriksen; Townsend; Kane

Aston Villa: Guzan; Bacuna; Clark; Vlaar; Richardson; Sanchez; Cleverly; Delph; Agbonlahor; Benteke; Grealish

Az első félidőt a vendégek kezdték. A 2. percben Bacuna lőtt magasan középre, de a labdára nem érkezett csapattárs, a játékszert kivágták a védők a mezőnybe. A 6. percben Eriksen lőtt keresztbe a kapu előtt, de a labdára nem érkezett senki. A 9. percben Agbonlahor lőtt kapura, de Vorm nagyot védett. A 11. percben Chiriches jutott el a 16-osig, de egy védő blokkolta, és a labda végül az alapvonalon ment ki. A 14. percben Rose lőtte a labdát a kapu elé, de a védők tisztázni tudtak. Még ebben a percben hazai szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. A 15. percben Agbonlahor lövése ment kapura, de Vorm jól jött ki és megfogta a labdát. A 18. percben Clark helyére Baker érkezett. A 19. percben Benteke lövését követően Bacuna érkezett jól a labdára és lőtt, azonban az a kapu jobb oldala mellé ment. A 22. percben Eriksen lőtt a 16-os vonaláról kapu fölé. A 26. percben hazai szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. A 26. percben Fazio érkezett jól egy középre érkező labdára és fejelt, de az a kapu bal oldala mellett ment ki. A 27. percben Rose lőtt kapura a 16-oson belülről, de Guzan könnyedén védte azt. A 29. percben Towsend lőtt laposan a kapu közepére, de Guzan védeni tudott. A 32. percben hazai szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. A 35. percben Bacuna adta középre a labdát, ahonnan Benteke fejelt a kapuba, ezzel 0:1! A 37. percben hazai szöglet következett, de gólveszély nem alakult ki. A 40. percben Rose lőtt a 16-osról a kapu mellé centikkel. A 41. percben Kane lőtt távolról kapura, de Guzan nagyot védett. A 42. percben vendég szöglet következett, melyet követően Grealish fejelt kapura, de egy védő kifejelte a labdát a mezőnybe. A 43. percben Benteke érkezett jól a beadásra és fejelt a kapu bal oldala mellé kicsivel. A hosszabbítás 2 perc az első játékrészben. A 46. percben Agbonlahor lőtt a 16-os vonaláról, de a labda a jobb kapufa mellett ment el. A 48. percben vendég szabadrúgás következett, Benteke lövése ment magasan a kapu fölé. Ezzel véget ért a mérkőzés, melynek állása 0:1!

A második félidőt a hazaiak kezdhették. Az 50. percben vendég szöglet következett, melyet követően Vlaar lőtt a kapu fölé. Az 55. percben hazai szöglet következett, melyet követően Chadli érkezett jól a beívelt labdára, és fejelt kapura, de az a kapu jobb oldala mellé ment. Az 59. percben Sanchez sárgult be. A 60. percben Kane lőtt a 16-oson belülről a keresztléc fölé centikkel. A 62. percben Chadli helyére Soldado érkezett, valamint Grealish helyett Weimann jött pályára. A 64. percben vendég szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. A 66. percben Bentaleb sárgult be. A 70. percben Agbonlahor helyére Cole érkezett. Még ebben a percben hazai szöglet következett, melyet követően egy újabb következett, a beívelést követően Fazio fejelt 11 méterről de a labda a kapu fölé ment. A 74. percben Chiriches adta középre a labdát, de a védők végül tisztázni tudtak. Még ebben a percben hazai szögletet követően egy újabb szöglet következett, de helyzet egyikből sem alakult ki. A 76. percben Kane lőtte a labdát a 16-oson belülről, de a labda méterekkel a kapu fölé ment. A 79. percben Towsend helyére Lamela érkezett, valamint Yedlin jött pályára Chiriches helyett. A 81. percben Benteke sárgult be. A 82. percben Lamela lőtte a labdát a büntető területen belülre, ahol Guzan jött ki a kapuból és fogta meg a labdát. A 83. percben vendég szöglet következett, a beívelést követően Vlaar fejelte a labdát a bal kapufa mellé. A 86. percben vendég szöglet következett, melyet követően gólveszély nem alakult ki. A 88. percben ismét vendég szöglet következett, de ebből sem született gól. A hosszabbítás 5 perc a második félidő végén. A 93. percben Rose sárgult be. A 95. percben Sanchez kapott újabb sárga lapot és ezzel ki is állították. A 96. percben Lamela sárgult be. 97. percben Richerdson kapott sárga lapot. Ezzel véget ért a mérkőzés, melynek végeredménye 0:1!

A mérkőzés első felében egy igazán aktív játékot láthattunk. A helyzetek száma megoszlott a csapatok között. A hazaiak helyzetét nehezítette az is, hogy Guzman rendkívül jól védett, majd a 36. percben az Aston Villa sikeresen meg is szerezte a vezető gólt. A második félidőben egy kicsit vissza vettek a csapatok ami a mérkőzés végéig meg is maradt. Végül megszaporodtak a cserék, a sárgalapok valamint egy kiállítás is történt, így végül maradt a 0:1-es végeredmény.

 

 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.