TOTTENHAM HOTSPUR-HULL CITY

A Premier League 37. az az utolsó előtti fordulóját rendezik meg a hét végén. Nagy harc dúl a különböző kupahelyezésekért valamint a kiesésé elkerüléséért. Ennek köszönhetőn a Tottenham Hotspur és a Hull City együttesének összecsapást tekinthetjük meg. A hazai együttes jelenleg a tabella 6. helyét foglalja el amely Európa Ligás indulást eredményezne ha a szezon végén is itt fejeznék be a bajnokságot. Ám a nagy tolakodás miatt akár le is maradhat Európáról Pochettino együttese. Az utóbbi 6 fordulóból azonban mindössze 1 mérkőzést nyert meg 2 döntetlen és 3 vereség mellett. A sérültek terén Walker-re nem számíthatnak a hazaiak Davis mellett valamint Chirices eltiltás miatt nem játszhat. A vendég oldalnak nincsenek kupaindulást jelentő  gondjai annál inkább bent maradással kapcsolatos kihívásai. Steve Bruce együttese jelen pillanatban a 18. az az kiesést jelentő helyen tartózkodik. Annak érdekében,hogy ezt elkerüljék a mai napon mindenképpen győzniük kellene. Az elmúlt 6 mérkőzésükből 2-őt győzelemmel zártak 4 vereség mellett. A sérültek listáján Snodgrass;Davies;Diamé; és Ramirez neve szerepel. Ezen kívül Livermore eltiltás miatt kénytelen kihagyni a mai összecsapást. A két együttes őszi összecsapását a Totthenam nyerte 2:1-re. A korábbi összecsapásaik túlnyomó részét a londoniak nyerték.

Totthenam Hotspur: Lloris;Dier;Vertonghen;Fazio;Rose;Lamela;Bentaleb;Chadli;Eriksen;Rose;Kane

Hull City: Harper;Chester;Dawson;McShane;Muhamadi,Meyler;Huddlestone;Quinn;Brady;Jelavic;N’doye

A mérkőzést a hazaiak kezdték. Az 5. percben N’doye megpattanó lövését fogta Lloris. A 8.percben Kane lövését blokkolták így hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 13.percben Lamela lövését blokkolták s így újabb hazai szöglet következett de Dier a labdát a kapu helyett a keresztléc fölé fejelte. A 16.percben Jelavic fejelt 8 méterről a kapu fölé. A 18.percben ismét a jobb oldalról beívelt keresztlabdát Jelavic lőtte a keresztlécre. A 21.percben Dier jobb oldali középre adásáról Kane maradt le. A 22.percben hazai szabadrúgás következett melyet Lamela ívelt középre de a sorfalban elakadt a labda. A 28.percben Eriksen tört előre a bal oldalon majd lőtte középre a labdát de arról mindenki lemaradt. A 29.percben egy jobb oldali beadást követően Jelavic ollózott a kapu fölé centikkel. A 31.percben Lloris tisztázott fejjel kapuja előtt. A 34.percbe Eriksen ívelt középre egy szabadrúgást ám a vendég védők kifejelték a játékszert. A 42.percben Mason sárgult be buktatásért. A hosszabbítás 1 perc melyben helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt a vendégek kezdték. A 47.percben N’doye előretörést állították meg a vendég védők. A 48.percben vendég szöglet következett melyet McShane fejelt a léc fölé. A 49.percben vendégszöglet következett de helyzet ezúttal sem alakult ki. Az 51.percben egy balról belőtt labdát Jelavic fejelte a kapu mellé. Ezt követően Hull szöglet következett melyet követően a hazaiak hozhatták el a labdát. Az 53.percben egy vendég szabadrúgást követően Jelavic lőtt kapura, a labda elkerülte a kaput ráadásul mint kiderült a csatár lesen helyezkedett. Az 54.percben Chadli kapott kitűnő labdát a 16-oson belül majd egy szép cselt követően az üres kapuba talált 1:0! Az 56.percben hazai szögelt követezett melyet rögtön még egy követett de helyzet egyikből sem alakult ki. Az 57.percben Bentaleb sárgult be. Az 58.percben Kane lőtt távolról a kapu előtt keresztbe. Az 58.percben Eriksen helyére Dembele állt be a hazaiaknál. Az 59.percetben Rose sárgult be egy becsúszást követően, az ezt követő szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. A 60.percben vendég szöglet következett de a labda végül Lloris-nál kötött ki. A 61.percben egy balról középre tett labdát Rose lőtte közelről a léc alá 2:0! A 62.percben Jelavic helyére Hernandez állt be. A 64.percben vendég szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 70.percben egy jobb oldalról középre lőtt labdát előbb Dier blokkolta a gólvonalon majd Fazio ugyan ott majd a harmadik próbálkozást ismét Dier rúgta ki a gólvonalról. A 71.percben Huddlestone helyére Robertson állt be. A 72.percben egy vendég szögletet követően N’doye fejelt a kapu fölé. A 76.percben Robertson távoli próbálkozását fogta Lloris. A 75.percben vendég sarokrúgás következett melyet a hazai védő fejelte ki. A 76.percben N’doye lőtt távolról a kapu fölé. A 79.percben Mason helyére Stambouli érkezett. A 81.percben vendég szabadrúgás következett melyből helyzet nem alakult ki. A 86.percben hazai szöglet követezett melyet követően helyzete nem alakult ki. A 86.percben Kane indult meg a vendég kapu felé majd 14 méterről eleresztett egy lövést de Harper könnyedén fogta a próbálkozást. A 89.percben vendég szöglet következett melyet követően a hazai védők fejelték ki a labdát. A 90.percben Soldado érkezett helyére Kane helyére. A hosszabbítás 3 perc. A 92.percben Meyler sárgult be. Ezzel véget ért a mérkőzés.

Egy rendkívül unalmas első félidő után valamelyest felpörgött a játék köszönhetően a vendégek akcióinak. Ám ezen helyzetek kimaradtak s ebből jött a hazaiak vezető gólja. Ezt követően a Hull ismét támadni próbált ám gólt így sem tudtak szerezni sőt a hazaiak megduplázták előnyüket. Ezt követően gól már nem született. Összességében egy gyenge színvonalú mérkőzést láthattunk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.