ÚJPEST – FTC

A magyar bajnokság is folytatódik mégpedg a tavasz egyik legjobban várt mérkőzésével ahol az Újpest hazai pályán fogadhatja az FTC együttesét. A Ferncváros számára  ami mérkőzés az utolsó a bepótolandóak listáján, s a mérkőzést követően kapun ismét valós képet a tabella állásáról. Jelenleg a Fradi vezeti a tabellát 6 pont előnnyel a kérdés csupán annyi tudja e ezt a mérkőzés lezárultával 9-re növelni. Az üres stadion minden bizonnyal jobban segíti a zöld fehéreket mint a lilákat s az is a fradi mellett szólhat, hogy a hét végén már étmeccset átszhattak a Debrecen ellnen. Az Újpest jelenleg a 9. helyen áll 24 meccset követően s mindössze 1 pont választja el a kiesőzónától. Teljesítményük hektikus, a Zalaegerszeg a Paks illetve a Debrecen mellett az Újpest is közel a kieséshez. A mérkőzés az előzményektől függetlenül mindig is rangadónak számított, így kitűnő hajtós meccs előtt állunk.


Újpest: Pajovic;Burekovic;Ristevski;Heris;Balázs;Nwodobo;Onovo;Pauljevic;Rácz;Simon;Novothny


FTC: Dibusz;Lovrencsics;Blazic;Botka;Civic;Haratin;Sigér;Zubkov;Isael;Nguen;Boli


A mérkőzést a Ferencváros kezdte. Az első percekben a zöld fehérek tudatosították a 3 pontért jöttek a Szusza Ferenc Stadionba. Boli révén már a 7. percben megszerezték  avendégek aveztést.Ezt követően a hazaiak is igyekeztek helyzeteket kialakítani, ám a fradi védelme útjukat állta. A szurkolók nélküli mérkőzés némileg rányomta hangulatát a játék képére. A 33.percben Burekovic sárgult be. Az első játékrészben nagyobb említésre méltó helyzet nem alakult ki.   


A második félidőt az Újpest kezdte. A félidőben egyik edző sem cserélt. A félidő derekán a 64.percben Zsótér állt be Rácz helyére illetve Pauljevic helyére Calcan állt be. A vendégeknél a 68.perben Somalia állt be Tokmac helyére. 71.perc: Zubkov sárgult be.  79.perc. Simon helyére Perosevic állt be. 82.perc: Boli is besárgult. 84.perc: Zubkov helyére Skavarka állt be illetve Boli helyére Signevich. A 85.percben Onovo helyére Koszta állt be. 89.perc: Sigér helyére Vécsei érkezett. A 92.percben Burekovic összeszedte második sárga lapját így piros lappal vonult az öltözőbe. Ezzel ért véget a találkozó.


Az első játékrészben a fradi akarata érvényesült melyet egy gyors gól megkönnyített. A második félidőben hazaiak mindent megpróbáltak ám a vendég kaput em sikarült evenniük. A vendégek így meglehetősen magabiztosan immár 9 ponttal vezetik a tabellát.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.