UKRAJNA – ÉSZAK-ÍRORSZÁG

A mai nap kora esti mérkőzésén Ukrajna együttese mérkőzik meg Észak-Írország válogatottjával. Az Ukrán válogatott az első fordulóban a német válogatottal csapott össze s egy izgalmas összecsapáson kaptak ki a világbajnoktól 2:0-ra egy késői Schweinsteiger találattal. A németek így a csoport élén várták a második kört. Az Észak-Ír válogatott pedig Lengyelországgal játszott ahol a lengyelek tudták érvényesíteni a papírformát s Milik révén meg is tudták nyerni a mérkőzést, így jobb gólarányának köszönhetően az észak-írek a csoport 3. helyén várhatták a fordulót. A mérkőzés esélyese a fogadó irodák szerint az Ukrán válogatott ám a brit csapatokat sosem szabad leírni. Jó mérkőzés előtt állunk.

Ukrajna: Pyatov;Shevchuk;Rakitsky;Khacheridi;Fedetskiy;Sydorchuk;Stepanenko;Konoplyanka;Kovalenko;Yarmolenko;Seleznyov

Észak-Írország: McGoven;Evans;McAuley;Catchart;Huges;Ward,Evans;Davis;Norwood,Dallas;Washington

A mérkőzést Ukrajna kezdte. Az első percben az ukrán védelem tisztázott így vendég szöglet következett de helyzet ebből nem alakult ki. A 4.percben Dallas lövését védte Pyatov. A 9.percben Sydorchuk lövését blokkolták a védők. A 13.percben Washington lőtt Pyatov kezébe. A 16.percben Sydorchuk lőtt a kapu fölé. A 24.percben  Rakitsky lőtt McGovren ölébe. A 26.percben Konoplyanka lőtt egy szabadrúgást a kapu fölé. A 29.percben Washinton lőtt a kapu jobb oldala mellé. A 33.percben vendég szöglet következett melyet követően Catchart lőtt a kapu jobb oldala mellé. A 37.percben Ward lőtt a védőkbe, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 39.percben Ward labdáját vágják ki a védők. A 40.percben Seleznyov sárgult be. A 42.percben Konoplyanka lövését blokkolták a védők. A hosszabbítás 1 perc melyben helyzet nem alakult ki.

A második félidőt az észak-írek kezdték. A 47.percben hazai szabadrúgás következett melyet követően szöglet követett, melyet követően Seleznyov fejelt a kapu mellé centikkel. A 49.percben McAuley fejelt egy szabadrúgást követően a kapuba 0:1! Kisebb meglepetés vezetnek az Észak-Írek. Az 51.percben Seleznyov fejelt McGovren kezébe. Az 56.percben Ward lövését blokkolták a védők, majd a kipattanó Norwood lőtte a kapu közepében álló Pyatov-ba. A 60.percben Konoplyanka lövését blokkolták a védők. A 63.percben Ward sárgult be. A 67.percben Sydorchuk sárgult be. A 69.percben Ward helyére McGinn állt be. A 70.percben Kovalenko lőtt 16 méterről kapura de a lövés a jobb kapufa mellé ment. A 71.percben Seleznyov helyére Fromenko állt be a hazaiaknál. A 76.percben Sydorchuk helyére Garmash állt be. A 80.percben hazai szöglet következett. a 83.percben Kovalenko helyére Zinchenko állt be. A 84.percben Washington helyére Magennis állt. A 87.percben Dallas sárgult be. A 89.percben Yarmolenko lövését McGovren védte bravúrral. a hosszabbítás 6 perc, a 91.percben Konoplyanka lövését blokkolták. A 93.percben McNair  érkezett Evans helyére. A 95.percben Evans sárgult be. A 96.percben Dallas lövését követően Pyatov védett hatalmasat majd a kipattanót McGinn lőtte a kapuba 0:2! Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első félidőben mindkét együttes nagy elánnal vágott a mérkőzésnek s sorra alakították ki a helyzeteket ám igazai nagy gólhelyzet nem alakult ki egyik kapu előtt sem . A második játékrészben mindkét együttes ugyan ott folytatta mint korábban, sorra alakítottak ki kisebb nagyobb helyzeteket ám ezekből az észak-írek találtak be. Ezt követően az ukránok még többet támadtak de a kapuba nem tudtak betalálni. A mérkőzés végén aztán az Észak-Írek végleg eldöntötték a mérkőzést. Összességében a két gólos ír siker kissé túlzónak tűnik.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.