UNION BERLIN – F.C. BAYERN MÜNCHEN

Az idei egyik újonc az Union Berlin. Eddigi szereplésük pozitív példája a feljutást megragadó együtteseknek. Jelenleg a 12. helyen állnak 7 pontra a kieső zónától s mindössze 9 pontra az Európa Liga selejtezőt jelentő 6. helytől. A Bayern München ekkora szünetet követeően nem is kaphatott volna jobb edzőpartnert mint a „kisebbik” berlini együttest. Idegenben egy a kieséstől biztos távolságban lévő ám harapós szerényebb költségvetésű és játékoserejű egüttest. A BAjorok Flick edző irényításával úgy fest az idei évben is a Salátás tálat emelhetik a magasba amenniyben nem következik be hirtelen formaromlás a keretnél. Érdekes mérkőzés előtt állunk ahol az esélyek egyértelműen vendég sikert jósolnak.


Union Berlin: Gikiewitz;Subotic;Schlotterbeck;Hubner;Trimmel;Promel;Andrich;Lenz;Butter;Ingvarsten;Ujah


Bayern München: Neuer;Pavard;Boateng;Alaba;Davies;Thiago;Kimmich;Müller;Goretzka;Gnabry;Lewandowski


A mérkőzést a Bayern München kezdte. 3.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 5.perc: Neuer védte Bulter közeli lövését. 7.perc: Ujah lőtt a kapu fölé. 12.perc: Lenz sárgult be. 18.perc: vendég szöglet melyet követően Müller talált a hálóba igaz szabálytalanul így maradt a 0:0! 26.perc: hazai szabadrúgás melyet követően hazai szöglet következett helyzet nélkül. 37.perc: Davies sárgult be. 39.perc: hazai szabálytalanság a 16-oson belül, a bümtetőt Lewandowski lőtte a hálóba. 44.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget az első játékrész. 48.perc: hazai szöglet helyzet nélkül.


A második félidőt a Union Berlin kezdte. 49.perc: Müller labdáját Goretzka lőtte a kapu mellé. 50.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 51.perc: Schlotterbeck sárgult be. 56.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 68.perc: hazai szöglet halt el Neuer kezében. 70.perc: Ujah helyére Gentner érkezett illetve Anderrson  Andrich helyére, majd Goretzka helyére Coman. 74.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 80.perc: két vendég szöglet melyeket követően Pavard lőtt a hálóba 0:2! A mérkőzés eldőlt. 85.perc: előbb Promel helyére Kroos állt be majd Bulter helyére Ryerson és végül Gnabry helyére Perisic. 89.perc: vendég szöglet helyet nélkül. 92.perc: utolsó vendég szöglet helyzet nélkül. Így ért véget a mérkőzés.


Az első játékrészben a vendégek domináltak. Több heléyzetet alakítottak ki s a videóbírón múlt, hogy csupán egy góllal vezetnek a szünetben. A második félidőben is a vendégek akarata érvényesült, a hazaiaknak egy nagy helyzetre sem futotta. A vendégek kellően „bemelegítette” a szezon folytatására.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.