VALENCIA C.F. – ATALANTA

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek talán legnagyobb meglepetését az Olasz együttes okozta amely hazai pályán gyakorlatilag kiütötte a Valencia együttesét. A spanyol együttes mintha kicsit lebecsülte volna felemelkedőben lévő ellenfele eddigi teljesítményét. Az Atalanta idén szenzációs játékkal rukkol elő helyenként s a legtöbb gólt lövi az Olasz Bajnokságban. E teljesítmény látva például a Juventus illetve az Inter névsorát elképesztően nagy bravúrnak számít. A mai mérkőzés formalitásnak tűnik ám ki tudja az Atalanta mit hoz ki magából ezúttal idegenben. Jó mérkőzés előtt állunk.


Valencia: Cillessen;Gaya;Diakhaby;Couqlein;Wass;Torres;Parejo;Kondogbia;Soler;Rodrigo;Gameiro


Atalanta: Sportiello;Djimsiti;Caldara;Palomino;Gosens;Freuler;Roon;Hateboer;Pasalic,Gomez;Ilicic


A mérkőzést az Atalanta kezdte. 2.perc: hazai szabálytalanság melyet követően Ilicic lőtte be a megítélt vendég büntetőt. 6.perc: Rodrigo lvését Sportiello szép védéssel hárította. 20.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 21.perc: Gameiro közvetlenül talált a hálóba 1:1! 25.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 33.perc: Couqlein sárgult be.  35.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 41.perc: újabb szabálytalanság a 16oson belül ismét vendég büntető következett melyet Ilicic vágott a hálóba 1:2! Az eset következtében Diakhaby sárgult be. 44.perc: Roon helyére Zapata állt be. Ezzel véget ért az első játékrész érdemi része. 


A második félidőt a Valencia kezdte. A félidőben Diakhaby helyére Guedes lépett a pályára. 51.perc: Torres labdája Gameiro fejére ívelt aki  akapuba fejelt 2:2! 54.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 58.perc: Kondogbia sárgult be. 64.perc: Wass sárgult be. 67.perc: Torres lőtt szép mozdulattal a hálóba 3:2! 70.perc: Zapata labdáját Cillessen védte bravúrral, az ezt követő szögletből Ilicic fejelt a hálóba 3:3! 74.perc: Cheryshev állt be Couqlein helyére, majd Gomez helyére Milanovsky állt be, majd Florenzi állt be Gasperini helyére. 82.perc: Ilicic lőtt a hálóba 3:4! 84.perc: Pasalic helyére Tameze állt be. 85.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 86.perc: Fruler sárgult be. 87.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget a mérkőzés érdemi része.


Az első játékrészben a vendégek villámgyors góllal kezdtek majd még egyet a félidő végén még egy 11-esből betaláltak. Eközben a hazaiak is betaláltak egy szögletet követően. A második játékrészben egy rohanós félidőt láthattunk ahol hol  ahazaiak hol pedig a vendégek szerezték meg találataikat. Végül e mérkőzést is az Atalanta nyerte meg. Összességében a jobb együttes jutott tovább megérdemelten.

Check Also

REAL VALLADOLID – ATLETICO MADRID

A Spanyol Bajnokság 38. fordulóját rendezik meg a hétévégén. A záróforduló talán az utóbbi évek …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.