VALENCIA C.F.-ATLETICO MADRID

A Spanyol Bajnokság 7. Fordulóját rendezik meg melynek rangadóját ma 16:00-tól rendezik meg ahol a Valencia csapata fogadja az Atletico Madrid csapatát. A hazaiak a tabella 2. helyét foglalják el 14 ponttal épp úgy mint a vendégek akik ugyan a 3.helyen állnak de ugyan úgy 14 ponttal. A két klub veretlen az idei kiírásban és a statisztikákat tekintve komoly esély van a döntetlenre. Az elmúlt éveket tekintve kiegyenlített a győzelmek száma ám az elmúlt évben mindkét összecsapást a bajnok csapat nyerte meg. Érdekes összecsapás előtt állunk ahol bármelyik csapat bezsebelheti a 3 pontot.

Valencia: Diego Alves;Barragán;Mustafi;Otamendi;Gaya;Parejo;Fuego;Gomes;Piatti;Alcacer;Rodri

Atletico Madrid: Moya;Gamez;Miranda;Godin;Siqueira;Koke;Gabi;Tiago;Arda Turan;Mandzukic;Griezmann

A mérkőzést a vendégek kezdték. A 6.percben megszerezte a Valencia a vezetést miután egy jobb oldali beadást követően Moya jött ki kapujából de Miranda érthetetlen okokból megelőzte saját kapusát és öngólt fejelt 1:0! A 7.percben jött s majdnem a válasz ám Koke a bíró szerint lesen helyezkedett. A 8.percben Alcacer passzolt Gomes elé aki Mirandat lerázta egy csellel majd Moya lábai között lőtte a hálóba a labdát 2:0! A 10.percben egy gyors kontrát vezettek a hazaiak de a vendég védők most tisztázni tudtak,szöglet következett melyet követően Moya szedte fel a földről a labdát. A 13.percben Alcacer kapott jó indítást de Miranda ezúttal résen volt. A szögletet követően Otamendi fejelt 5 méterről a kapu közepébe 3:0! A 15.percben Mandzukic lőtt távolról a kapu fölé. A 16.percben Gomes lőtt a kapu fölé egy elé pattanó labdát 25 méterről. A 19.percben vendég szabadrúgás következett melyet Koke ívelt középre de a hazai védők menteni tudtak szögletre a sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 21.percben Arda Turan fejelt a kapu mellé 8 méterről Koke beadását követően. A 23.percben Siqueira adott középre bal oldalról de Mandzukic fejese elkerülte a kaput. A 24.percben Otamendi fejelt ki egy középre tartó labdát. A 29.percben egy távoli Tiago lövést még bravúrral hárított Alves kapus de a középre ütött labdát Mandzukic fejelte a szinte üres kapuba 3:1! A 32.percben vendég szabarúgás következett miután Siqueirát rúgták meg, a szabadrúgást Koke ívelte középre de Otamendi szögletre fejelte,a sarokrúgást egy újabb követte melyből helyzet nem alakult ki. A 35.percben Griezmann vágtatott végig a pályán de végül Alves kapus rúgta ki a labdát. A 39.percben Gamez középre adását húzta le Alves. A 44.percben egy előreívelt labdát követően Gaya karjához ért a labda így a vendégek 11-est kaptak. A büntetőt Siqueira lőtte a kapu bal alsó sarkába épp oda ahová Alves kapus is vetődött maradt a 3:1! A büntetőt megelőzően Gomes sárgult be. Ezzel véget is ért az első félidő.

A második játékrészt a hazaiak kezdték. Az 50.percben vendég szabadrúgás a bal oldalról melyet Koke ívelt középre,helyzet azonban nem alakult ki belőle. Az 52.percben Mandzukic lőtt kapura de Alves kapus biztosan fogta a lövést. Az 58.percben Parejo sárgult be egy Tiagoval szemben elkövetett szabálytalanság miatt. A szabadrúgást Gabi végezte el de rosszul így a hazaiak vezettek kontrát de helyzet végül ebből nem alakult ki. A 61.percben Otamendi fejelte ki a 16-oson kívülre a labdát. A 62.percben Alcacer érkezett egy balról középre adott labdára de Moya jól jött ki kapujából. A 62.percben Orban érkezett a hazaiaknál Piatti helyére. A 63.percben Tiago kapáslövése zúgott le a hazai kapu mellett. A 65.percben újabb vendég szabadrúgás melyet Griezmann lőtt a kapu fölé. A 66.percben Cerci érkezett Griezmann helyére a vendégeknél. A 69.percben Cerci sárgult be egy rúgást követően,még ebben a percben Raul Jimenez állt be Arda Turan helyére a vendégeknél. A 71.percben Gomes helyére Augusto érkezett. A 72.percben a csereként beállt Augusto lőtt távolról kapura de  Moya könnyedén fogta labdáját. A 72.percben Tiago helyére Raul Garcia érkezett. A 73.percben Gabi távoli löketét Alves védte. A 74.percben Fuego sárgult be egy taktikai fautot követően. A 74.percben Alcacer helyére Feguli érkezett a hazai oldalon. A 78.percben egy villámgyors hazai kontra végén Rodri feje felett ment el a labda. A 85.percben vendég szöglet következett melyből helyzet ugyan nem alakult ki de Mandzukic továbbfejelt labdáját Raul Garcia lőtte a kapu mellé,kis szerencsével akár be is akadhatott volna. A 87.percben újabb szöglet a vendégeknél melyet rögtön még egy követett e helyzet egyikből sem alakult ki. A 90.percben Gabi lőtt távolról a kapu mellé. A hosszabbítás 4 perc,a 91.percben a vendégek ugyan betaláltak a hazai kapuba de Cerci kezezése miatt a hazaiak jöhettek valamint mivel az olasz támadó megkapta 2. sárgáját így piros lappal mehetett le a pályáról. A 94.percben újabb vendég szabadrúgás melyből helyzet nem alakult ki .Gaya a szabálytalansága miatt sárga lapot kapott. Ezzel véget is ért a mérkőzés melynek végeredménye 3:1!

Érdekes és jó mérkőzésen vagyunk túl ahol a hazaiak győzelméhez nem sok kétség férhetett főként az első 15 percet követően. A vendégek ugyan igyekeztek talpra állni ám egy szépítő gólon kívül többre nem futotta. Ugyan még büntetőt is lőhettek mégsem sikerült betalálniuk a kapuba,ezek után Cerci ugyan lőtt egy gólt ám ezt kezezés előzte meg. A Valencia szenzációs hazai környezetben és ezt ma is bemutatta még ha nem kápráztató játékkal is. Összességében nagyon jó mérkőzést láthattunk ahol a hazaiak megérdemelten nyertek.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.