VIDEOTON F.C.-BATE BORISOV

A Bajnokok Ligája Selejtező 3. Fordulóját rendezik meg a hét közben. Az elmúlt selejtező körben a Videoton óriási szerencséjének köszönhetően továbbjutott a The New Saints ellen egy hosszabbításos mérkőzést követően. Ennek köszönhetően jutott a selejtező 3. körébe s a magyar együttesek közül a Debrecennel karöltve tartják hazánkat közel a Bl illetve El főtáblához közel. A Bate Borisov egy fehérorosz együttes akik szintén a második selejtezőkörben csatlakoztak a Bajnokok Ligája sorozathoz s ott a Dunlak együttesét ejtették ki. A fehérorosz együttes nem túl jó ómen hazánk fiainak ugyanis korábban a már említett Debrecent ütötte el a BL főtáblájától. Az esélyeket tekintve a vendég együttes tűnik esélyesebbnek főként ha az elmúlt évek teljesítményét vessük alapul, ugyanis a Bate több évben is kitudta harcolni a BL főtáblára jutást. A Videoton az elmúlt évekhez képest széthullóban van, meghatározó játékosai igazoltak el valamint korábbi sikeredzőjét is elvesztette.

Videoton: Danilovic;Szolnoki;Juhász;Vincius;Mareval;Trebonic;Luijckx;Oliveira;Kovács;Gyurcsó;Ivanovski

Bate Borisov: Chernik;Zhavnerchik;Dubra;Milunovic;Mladenovic;Baga;Nikolic;Gordejchuk;Karintskiy;Aleksievich;Rodionov

A mérkőzést a hazaiak kezdték. A 2.percben Mareval távoli lökete kerülte el a vendég kaput. A 11.percben Maldenovic lövése kerülte el a hazaiak kapuját centikkel. A 13.percben hazai szabadrúgás következett melyet követően a vendég védők fejelték ki a labdát. A 15.percben Rodionov sárgult be gy becsúszást követően. A 17.percben egy vendég szabadrúgást követően Karintskiy lövése kötött ki az oldalhálóban,majd ezt követően Aleksievich távoli lövését védte Dabnilovic. A 20.percben hazai szabadrúgás következett melyet követően a vendégek hozhatták el a labdát. A 25.percben Oliveira távoli lövését blokkolták a vendég védők. A 27.percben Ivanovski távoli próbálkozását Chernik védte nagy bravúrral. Az ezt követő szögletből Juhász fejelt a kapu mellé. A 30.percben Lang állt be a sérült Juhász helyére. A 35.percben Gordejchuk távoli lövése ment a kapu mellé. A 37.percben Nikolic sárgult be. A 38.percben Mulinovic mentett hatalmasat saját kapuja torkából. Az ezt követő sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 42.percben hazai szabadrúgás következett melyet Mareval lőtt a kapu mellé. A hosszabbítás 2 perc a félidő végén, melyben helyzet nem alakult ki így maradt a 0:0-ás állás.

A második játékrészt a vendégek kezdték. A 49.percben egy vendég szögletet követően Danilovic húzta le a labdát. Az 51.percben egy hazai szabadrúgást követően a vendég védők fejelték ki a labdát. Az 54.percben hazai szöglet következett melyet követően egy hazai szabadrúgás következett a kaputól 25 méterre. A szabadrúgást Ivanovski lőtte a kapu mellé. Az 56.percben egy vendég szögletet követően Luijckx öngóljával a vendégek szerezték meg a vezetést 0:1! Az 59.percben Kovács helyére Soumah érkezett. A 60.percben hazai szöglet következett de helyzet végül nem alakult ki. A 64.percben vendég szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 65.percben Karintskiy helyére Rijos állt be a vendégeknél. A 69.percben egy távoli löket csattant a felső lécen majd az ismétlést Danilovic hárította bravúrral. A 70.percben Gyurcsó lövése halt el Chernik ölében. A 73.percben Mareval helyére Fejes érkezett a hazai oldalon. A 74.percben Rodionov helyére Signevich érkezett. A 77.percben Signevich sárgult be. A 81.percben Soumah lövését Chernik védte magabiztosan. A 82.percben hazai szöglet következett melyet követően egy újabb következett miután Oliveira lövését blokkolták. Ebből a sarokrúgásból helyzet már nem alakult ki. A 83.percben ugyan kiegyenlített a Videoton de les címén érvénytelenítették a találatot, a felvételek alapján teljes joggal. A 85.percben Gordejchuk helyére Vladazko érkezett. A 88.percben hazai szabadrúgás következett melyet hazai szöglet követett rögtön kettő, és a másodikat követően Gyurcsó fejelt a kapu jobb sarkába 1:1! Ezzel véget ért a mérkőzés melynek végeredménye 1:1!

Egy érdekes mérkőzésen vagyunk túl. Az első játékrész elején túl sok minden nem történt, majd kissé felpörögtek az események főként a vendégek gólját követően.  A hazaiak a múlt hetinél sokkal jobban játszottak míg a vendégek csak annyit játszottak amennyit feltétlen szükséges volt a vereség elkerüléséhez. A második játékrészben a hazaiak felpörgették a játékot és a végén nem szerencsének is köszönhetően ki is tudtak egyenlíteni. Véleményem szerint azon múlott a vendégek pontszerzése hogy sokkal jobban kezelték a támadó harmadban a labdát míg a hazaiak több helyzetet puskáztak el a körülményes labdakezelés miatt. Összességében a hazaiak győzelmet érdemeltek volna.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.