VIDEOTON F.C.-T.N.S

A Bajnokok Ligája selejtező körének második körének visszavágóit rendezik meg a hét közben. Az első összecsapás walesi helyszínen játszódott ahol a Videoton 1:-ás győzelmet aratott a mérkőzés képe alapján teljesen megérdemelten. A Magyar Bajnokság a hét végén rajtolt el ahol meglepetésre a Videoton általános meglepetésre idegenben 1:0-ás vereséget szenvedett el. A két együttes igen csak messze található egymástól az UEFA ranglistáján, ez természetesen a magyar együttes javára kedvező. Az első mérkőzésből kiindulva a Videoton esélyei jobbak mind az eredmény mint a mutatott játék miatt.

Videoton: Danilovic;Szolnoki;Juhász;Lang;Fejes;Luijckx;Gyurcsó;Pátkai;Trebotic;Oliveira;Ivanovski

TNS: Harrison;Spender;Edwards;Rawlinson;Marriott;Edwards;Seargeant;Finley;Mullan;Wilde;Cieslewicz

A mérkőzést a hazai együttes kezdte. A 4.percben Wild lőtt éles szögből az oldalhálóba. A 10.percben Oliveira tört előre a bal oldalon majd adott középre de a védők kivágták a labdát. A szögletet követően Fejes lőtt kapura de Harrison védeni tudott. A 11.percben Mullan kapott jó labdát majd lőtt a kapu mellé ám a helyzetet les előzte meg. A 14.percben Pátkai labdáját 20 méterről Oliveira lőtte kapu mellé. A 16.percben Trebotic sárgult be. A 26.percben egy hazai szögletet követően Pátkai fejelte el a kapu előtt keresztbe a labdát. A 31.percben egy hazai szabadrúgást követően Gyurcsó lőtt a kapu mellé. A 37.percben egy vendég szabadrúgás ment el Danilovic kapuja előtt keresztbe. A 38.percben egy hazai kontrát követően Gyurcsó lőtt Harrison kezei közzé. A 40.percben egy bal oldali beadást követően Ivanovski fejelt közelről Harrison ölébe. Ezzel véget is ért az első félidő.

A második játékrészt a vendégek kezdték. Az 51.percben egy szép hazai támadás végén Trebonic lőtt a vendég védők lábába. Az 55.percben Harrison védte Trebotic közeli lövését. Az 56.percben Kovács érkezett Ivanovski helyére. A 61.percben egy vendég szögletet követően a hazaiak a gólvonalról lőtték ki a labdát. A 62.percben Juhász helyére Viniciusz érkezett illetve Cieslewitz helyére Quigley jött be. A 72.percben Searrgent helyére Williams állt be. A 78.percben egy vendég kontra végén Mullan talált a hálóba 0:1! A 86.percben Oliveira próbálkozása pattant ki Harrison kezéről. A 87.percben Simon érkezett Kees helyére. A 88.percben Oliveira sárgult be műesésért. A hosszabbítás 4 perc. A 92.percben egy jobb oldali átadást követően Gyurcsó lőtt a kapu közepén álló védőbe. Ezzel véget ért a mérkőzés. Miután a Videoton idegenben szintén 1:0-ra nyert így összesítésben 1:1 a párharc állása ezért hosszabbítás következeik 2*15 percben.

A hosszabbítás első félidejét a vendég együttes kezdte. A 98.percben egy hazai akció végén az oldalhálóban landolt a labda. A 99.percben vendég szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 103.percben Gyurcsó lövését hárította Harrison. Ezzel véget ért a hosszabbítás első félideje.

A hosszabbítás második félidejét a hazaiak kezdték. A 106.percben Finley távoli lövését védte Danilovic. A 107.percben Gyurcsó Ádám kapott jó labdát a 16-oson belül majd lőtt a rövid sarokba 1:1! A 110.percben csere a vendég oldalon Mullan helyére Draper érkezett. A 111.percben hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 116.perceben Szolnoki lőtt távolról a kapu mellé. A 118.perceb Finley kapott piros lapot. Ezzel véget ért a mérkőzés.

Egy elképesztően gyenge színvonalú a Bajnokok Ligájához méltatlan mérkőzést láthattunk. Mindkét együttes antifocit játszott amely a magyar együttesre nézve kiábrándító. A Videoton a következő selejtező körben a Bate Borisovval fog találkozni.

Check Also

PSG – JUVENTUS F.C.

A 2022-0223-as Bajnokok Ligája idény a mai estén kezdetét veszi. Az este egyik csúcs rangadójára …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.