Vízilabda Expo – 2014. szeptember 13. – Budaörs

A Vízilabda Nyílt Nap és Expo először kerül megrendezésre szeptember 13-án a Budaörsi Városi Sportcsarnokban.

A hagyományteremtő esemény azzal a céllal jött létre, hogy népszerűsítsék a magyar első osztályú férfi klubok bemutatását, illetve a magyar bajnokságot, hiszen a magyar válogatott minden tagja hazai csapatokban játszik.
Fontos, hogy a szurkolók ne csak a válogatottban gondolkodjanak, hanem megismerjék azokat a klubokat is, ahol a játékosok a mindennapos felkészülésüket végzik.

A „közönséget” színpadi beszélgetésekkel és érdekes előadásokkal várják, többek között beszél majd Bendedek Tibor, a szövetségi kapitány és Kemény Dénes is, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke. Terítékre kerül a dopping elleni harc, a sportpszichológia szerepe és az egészséges táplálkozás fontossága.
Két gálamérkőzést is játszanak, délelőtt a lányokat láthatjuk, míg délután a fiúk kerülnek sorra. A férfiaknál a mostani világbajnok együttes a „veteránokkal” játszik, pl. Kásás Tamás, Kiss Gergely, Székely Bulcsú, majd autogramosztásra kerül sor.

Ez az esemény kiváló alkalom arra, hogy a vízilabda a medencén kívül is bemutatkozzon a szurkolók, az érdeklődők, a média, valamint az üzleti élet előtt. Bár Magyarországon még nem elterjedt rendezvény, remélhetőleg sokan kilátogatnak rá, és lesz folytatása a jövőben is.

Részletes információ és program:
http://waterpoloexpo.wordpress.com

Check Also

Nem kellett sokáig várni az aranyra – Hosszú máris világcsúcsot úszott

2. nap: December 4. – Csütörtök Előfutam Verrasztó Dávid a negyedik idővel, azaz 4:02.97 került …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.