WERDER BREMEN-1.F.C. KÖLN

A Bundesliga 9. Fordulójának nyitó mérkőzését rendezik ma 20:30-tól rendezik meg a Weser Stadionban ahol a házigazda Werder Bremen fogadja a Köln csapatát. A házigazdák a fordulót megelőzően a tabella 18.helyét foglalták el  mivel az elmúlt 6 fordulóban csupán 2 pontot tudtak megszerezni és 4 meccset veszítettek el. A vendégek a tabella 11.helyét foglalták el miután 1 mérkőzést nyertek meg 2 meccsen döntetlent értek el és 3 mérkőzésen szenvedtek vereséget. Egyik csapat szénája sem áll túl jól de a pontokra a hazaiaknak lenne nagyobb szükségük,hogy a kieső zónából ki tudjanak evickélni. A vendégek a középmezőnyben szeretnének maradni ehhez azonban ma este minimum egy döntetlenre lenne szükségük. Jó mérkőzés előtt állunk ahol az esélyek egyenlően oszlanak meg a két együttes között.

Bremen: Wolf;Fritz;Prödl;Caldilora;Garcia;Hajrovic;Galvez;Junuzovic;Makiadi;Bartels;Di Santo

Köln: Horn;Olkowski;Mavraj;Wimmer;Hector;Risse;Vogt;Halfar;Lehmann;Svento;Zoller

A mérkőzést a hazai együttes kezdte. A 2.percben hazai szöglet következett de a labdát a vendégek tudták megszerezni,még e percben Zoller lőtt kapura de Wolf kapus fogta a labdát. A 3.percben újabb hazai szöglet következett melyet rögtön egy másik is követett de helyzet ebből sem alakult ki. A 20.percben egy vendég szabadrúgást követően Wolf húzta le a levegőből a labdát. A 21.percben Caldirola sárgult be egy visszarántást követően. A szabadrúgást Risse lőtte a kapu jobb alsó sarka mellé. A 22.percben újabb vendég szabadrúgás következett melyet követően Wolf húzta le ismét a levegőből a labdát. A 28.percben Makiadi lecsúszott beadását Bartles lőtte a kapu mellé. A 28.percben Halfar lőtte Wolf kapusba a a labdát. A 32.percben egy hazai szögletet követően Horn kapussal szemben szabálytalankodtak így a vendégek jöhettek szabadrúgással kifelé. A 36.percben egy tetszetős hazai akciót követően Di Santo lőtte védőjébe a labdát. A 37.percben Di Santo dobta fel magát a 16-oson belül így a csatár besárgult. A 43.percben Risse lőtt távolról a hazai kapu mellé. Ezzel véget ért az első félidő.

A második félidőt a vendégek kezdték. A 46.percben Di Santo lőtt kapura egy jobbtól érkező labdát de Horn kapus könnyedén fogta azt. Az 56.percben Horn védett óriásit Junuzovic próbálkozásánál, ezt rögtön három hazai szöglet követte de helyzet egyikből sem alakult ki. Az 58.percben Halfar helyére Ujah érkezett a vendégeknél. Az 58.percben Wolf védett nagyot egy távoli lövést követően. Az 59.percben Ujah egy bal oldali beadást követően a kapu közepébe lőtte a labdát 0:1! A 60.percben Wolf húzott le a levegőből egy bal oldali beadást. A  61.percben Hajrovic lőtt kapufát távolról. A 62.percben Hajrovic és Caldiora helyére Petersen és Gebre Selassie érkezett a hazai oldalon. A 69.percben Svento helyére Pesko érkezett a vendégeknél. A 74.percben Selke lépett pályára Makiadi helyére a hazaiaknál. A 75.percben hazai szabadrúgás következett melyet Galvez lőtt messze a kapu fölé. A 78.percben Maroh érkezett Zoller helyére. A 81.percben egy veszélyes vendég akció futott a bal oldalon de gól végül nem koronázta az akciót. A 84.percben Horn védett egy középre tartó labdát. A 86.percben Garcia sárgult be egy szabálytalan becsúszást követően. A 90.percben hazai szöglet következett melyet Gebre Selassie fejelt a kapu fölé. A hosszabbítás 2 perc, a 92.percbe hazai szabadrúgás következett melyet Junuzovic ívelt a kapu éle de Horn megfogta azt. Ezzel véget ért a mérkőzés melyet a Köln 1:0-ra tudott megnyerni.

Egy igen egyhangú mérkőzésen vagyunk túl ahol a vendég csapat kivárásra játszva a második félidőben eldöntötte Ujah góljával a találkozó sorsát. A hazaiak edzőjének minden valószínűség szerint az utolsó mérkőzése volt a Bremen kispadján. A Köln ma esti győzelmével a tabella első felébe ugrott  míg a hazaiak a kiesőzónában maradtak továbbra is.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.