WEST BROMWICH ALBION – MANCHESTER UNITED

A Premier League 29.fordulóját rendezik a hétvégén.A forduló nyitó mérkőzését a WBA és a Manesterch United játssza.A hazaiak a tabella 17.helyéről várták  a fordulót míg a vendégek a 7.helyről.Egyik csapat formája sem lenyűgöző,a hazaiak elmúlt 6 bajnokijukon 4 döntetlent és 2 vereséget szedtek össze,míg a vendégek 2 győzelem 2 döntetlen 2 vereséggel várták e mérkőzést.Az őszi mérkőzést kisebb meglepetésre a WBA nyerte az Old Traffordon.

Az első félidőt a vendégek kezdhették. Erős hazai kezdés a 3.percben de a Manchesteriek jól zártak. Vendég helyzet, Rooney ívelt be középre az 5.percben,de egy hazai védő elrúgta a labdát a kapu közeléből. Vendég kontra a 9. percben, de veszélyes helyzet nem alakult ki belőle. A 11.percben egy hazai támadás, Anichebe vitte fel a labdát a 16-oson belülre, de végül elvették tőle a labdát .A 12.percben Mata adta be középről a labdát Januzainak, aki levette azt,majd a kapu jobb oldala mellett az lepattant a kezéről,így egy sárgalapot kapott. Vendég szöglet a 15.percben, de gólhelyzet végül nem alakult ki belőle. Újabb vendég szöglet a 16.percben a középre ívelt labdát Fellaini fejelte, de végül Mulumbu rúgta ki a labdát a kapu közvetlen közeléből. A  23.percben hazai támadás, Amalfitano ívelte be jobbról a labdát, de az átment a másik oldalra ahol már senki sem helyezkedett. A 25.percben Brunt vitte a labdát a 16-oson belülre,de a vendégek jól blokkolták a támadást. Vendég szabadrúgás a 26.percben, Mata ívelte be a labdát középre, de az lepattant egy hazai játékosról, így gólhelyzet nem alakult ki belőle. A 29.percben a bal oldalról Januzaj ívelt Rafael fejére aki az ötösről a felső lécre fejelte a labdát.A 33.percben vendég szabadrúgás a 16-os jobb oldaláról Van Persie ívelte a labdát Jones fejére aki 7 méterről a kapuba fejelt 1:0!A 36.percben Januzaj lőtt a kapu fölé.A 38.percben hazai szöglet melyet Amalfitano továbbított kapura de a játékszer a kapu fölött hagyta el a játékteret.A 41.percben Anichibe lőtt a 16-oson belülről a bal kapufa mellé. A 41.percben Foster ügyetlenkedett a 16-os előterében a labda a kezéhez ért de a bíró nem állította ki,sőt szabadrúgás sem következett.2 perc a hosszabbítás.A 46.percben Mata ívelt be a bal oldalról de Foster fogta a labdát.A 47.percben hazai szabadrúgás a 16-os jobb oldaláról melyet veszélyesen íveltek a 16-oson belülre de végül felszabadult a vendég kapu,ezzel véget is ért az első félidő az állás 0:1!

A második félidőt a vendégek kezdték.A 47.percben Van Persie ívelt egy szabadrúgást a 16-oson belülre de labdájára ezúttal nem volt érkező ember.Anichibe lőtt a 16-os vonaláról a kapu mellé az 50.percben,még e percben Van Persie sárgult be aegy hátulról történő becsúszást követően.Az 53.percben Gera lőhetett a 16-oson belülről kapura de De Gea biztosan fogta a jobb alsó sarokba tartó lövést.Az 55.percben Van Persie majdnem a kiállítás sorsára jut de a bíró nem mutat fel újabb sárga lapot az ütemtelen becsúszását követően.A 57.percben Amalfitano lőtte be élesen kapu elé a labdát de kivágták azt majd egy lövést követően a védelemről pattant szögletre a labda.A szögletből gólhelyzet nem alakult ki.Az 58.percben Fellaini elé került a labda a 16-oson belül ám lövése a védelemről lepattant .A 60.percben Reid jött le és Sessegnon helyére.A 63.percben Van Persie jött le a pályáról helyét Welbeck foglalta el.a 65.Percben Rooney fejelt közvetlen közelről a hazai hálóba 0:2!A Gólpaszt Rafael jegyezte.Csere még ebben a percben Brunt sérülése miatt Behrani érkezett.Vendég szöglet a 70.percben de gólhelyzet nem alakult ki belőle.Csere a 76.percben Januzajt váltotta Kagawa.A 79.percben egy hazai szabadrúgás után került a 16-oson belül a labda de a vendég védelem fel tudott szabadítani.A 82.percben Rooney tálalt Welbeck elé aki a 16-oson belül a kapus mellett tekert gyönyörűen a hálóba 0:3!Vendég csere a 87.percben Vidic érkezett Rafael helyére.3 perc a hosszabbítás.A hosszabbításban egyéb esemény nem történt így a végeredmény 0:3!

Ebben az évben nem sokszor lehetett ezt elmondani a Manchester United-ről,hogy simán hozta a kötelezőt.Ma pedig ez történt.Az első félidőben is jobban játszottak a vörös ördögök és Jones révén meg is szerezték a vezetést.A folytatásban is inkább a United akarata érvényesült a pályán.A hazaiaknak ugyan voltak pár perces fellángolásaik de nem tudtak jelentős nyomást kifejteni a vendégek kapujára.A második vendég gól végleg eldöntötte a mérkőzést a harmadik már csak hab volt a tortán.Összességében egy jó iramú,helyzetekkel tűzdelt,nagyon élvezetes mérkőzést láthattunk.

Check Also

TRANSZFER IDŐSZAK 2017 NYÁR 1.

Véget ért a Nemzetközi fociszezon ám ezzel nem szakadunk el teljesen a klubok életétől. Sőt …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.