YEOVIL TOWN – MANCHESTER UNITED F.C.

Az FA Kupa soron következő fordulóját rendezik meg a hétvégén. A pénteki játéknapon két mérkőzést is rendeznek melyek közül a Yeovil Manchester United mérkőzést vesszük szemügyre. A hazai együttes jelenleg az Angol 4-ed osztályban szerepel s azon belül is a 21. helyen áll. Eddigi 28 meccsükből 7-et nyertek meg 7 döntetlen mellett valamint 14-szer kaptak ki. Utolsó 5 meccsükön 1 győzelem mellett 1 döntetlent és 3 vereséget szenvedtek el. Hazai pályán 14 meccsből 5 győzelem mellett 4 döntetlent értek el és 5-alkalommal kaptak ki. A vendégek jelenleg a Premier League 2. helyén állnak.24 meccset követően 16 győzelem mellett 5 döntetlen és 3 vereség áll. Utolsó 5 meccsükön 3 győzelmet értek el zsinórban és 2 döntetlen szerepel mellette. Idegenben 12 meccsből 7-et nyertek meg 3 döntetlen és 2 vereség mellett, utolsó 5 idegenbeli meccsükön 4 győzelem mellett 1 döntetlen szerepel. A mérkőzés érdekessége, hogy Alexis Sanchez ma először szerepelhet vörös mezben. A mérkőzés egyértelmű esélyese a vendég gárda.

Yeovil: Krysak;Dickson;Smith;Sowunmi;James;Green;Wing;Bird;Gray;Sturridge;Zoko

Manchester United: Rmoero;Darmian;Lindelöf;Rojo;Shaw;McTominay;Carrick;Herrera;Mata;Rashford;Sanchez

A mérkőzést a Manchester United kezdte. A 30. másodpercben Zoko brutális megmozdulását követően sárga lapot kapott. 5.perc: Mata ívelését Krysak kapus fogta. 6.perc: Green ziccerét fogta Romero. 9.perc: Gray beadását Romero fogta magabiztosan. 10.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 13.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 15.perc: hazai szabadrúgás melynek végén Green fejesét Romero fogta. 19.perc: hazai szabadrúgás helyzet nélkül. 24.perc: Sanchez passzát McTominay lőtte 15 méterről kapura de Krysak védeni tudott bravúrral, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 29.perc: vendég szabadrúgás illetve Smith sárgult be. A szabadrúgást Sanchez lőtte a kapura de Krysak szépen védett. 33.perc: Herrera lőtt távolról a kapu fölé. 36.perc: Carrick szabálytalankodott így hazai szabadrúgás következett a 16-os előteréből, a szabadrúgást James lőtte Romero-ba. 40.perc: Sanchez lőtt 17 méterről centikkel a kapu mellé. 41.perc: Sanchez passzolt Rashford elé aki a tétovázó kapus és védő között a labdát a kapuba lőtte 0:1! Hatalmas védelmi hiba volt… A hosszabbítás 1 perc, melyben helyzet nem alakult ki.

A második félidőt a hazai együttes kezdte. 47.perc: vendég szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 50.perc: Herrera lövését blokkolta a védelem. 51.perc: Sanchez lőtt nyakatekert mozdulattal a kapufára, egy sarokrúgást követően, majd Rashford lőtt kevéssel a kapu mellé. 53.perc: Sturridge fejelt kevéssel a kapu mellé. 55.perc: Bird helyére Brownie állt be a hazaiaknál. 59.perc: a hazai védelem 3 vendég próbálkozást blokkolt egymás után. 60.perc: hazai szöglet következett helyzet nélkül. 61.perc: vendég kontra melynek végén Sanchez passzolt Herrera elé aki a kapuba lőtt 0:2! A mérkőzés eldőlt! 63.perc:Mata talált lesről a hálóba maradt a 0:2! 64.perc: Lukaku váltotta Mata-t. 69.perc: Green helyére Fisher állt be a hazaiaknál. 70.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 72.perc: Sanchez helyére Lingard állt be. 74.perc: Lingard lőtt a kapus kezébe. 76.perc: Romero védett magabiztosan egy távoli bombát. 78.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 79.perc: Rashford lőtt a kapusba. 81.perc: hazai szabadrúgás melyet követően James lőtt Romero kezébe. A szabálytalanság miatt McTominay sárgult be. 88.perc: Rashford helyére Gomes állt be s rögtön az oldalhálóba lőtt egy szép cselt követően. 89.perc. Lingard ment el a jobb oldalon majd lőtt a kapuba 0:3! A hosszabbítás 3 perc, 93.perc: Lukaku lőtt az üres kapuba 0:4! Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben a hazaiak meglepően sok helyzetet alakítottak ki ám Romero mindig a helyén volt. A vendégeknek is akadt több helyzetük s egy óriási bakit követően a vendégek Sanchez passzát követően Rashford révén meg is szerezték a vezetést. a második félidőben a vendégek nem nyújtottak extrát míg a hazaiak csak fáradtak és fáradtak végül Herrera, Lukaku és Lingard góljaival magabiztos vendég siker született.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.