YOUNG BOYS – FTC


A Bajnokok Ligája selejtezői elérkeztek az utolsó körükhöz. A bajnoki ágon némi meglepetésre az FTC eljutott csak úgy mint a tavalyi évben. Ezúttal a Young boys jelentheti az utolsó akadályt a csoportkör előtt. A svájci együttes  a Kolozsvár együttesét búcsúztatta az előző körben míg az FTC a Slavia Praha együttesét. Az esélyese a párharcnak egyértelműen a Young Boys így az esélyesség terhe a svájci együttes vállát nyomhatja. A pályaválasztás némi előnyt jelenthet a Fradi számára. Érdekes párharc előtt állunk.

Young Boys : Favire;Garcia;Zesiger;amara;Hefti;Fassnacht;Sierro;Martins;Moumi;Elia;Siebatcheu

FTC: Dibusz;Botka;Kovacevic;Blazic;Wingo;Laidouni;Kharatin;Somalia;Zubkov;Boli;Uzuni

A mérkőzést az FTC kezdte. 3.perc: Moumi lőtt kevéssel a kapu mellé egy jobb oldali beadást követően. 13.perC: Siebatcheu sárgult be. 14.perc: Boli csap le egy kallódó labdára s lőtt a hálóba 0:1! Szép gól volt. 16.perc: Elia lőtt okos gólt 1:1! 19.perc: Zesiger sárgult be majd Kharatin a 22. percben. 25.perc: Hefti utolsó emberként volt szabálytalan a 16-oson belül így piros lappal mehetett zuhanyozni. A büntetőt Uzuni a kapufára lőtte a kapu helyett.28.perC: Elia sárgult be. 40.perc: Collum lőtt a hálóba 2:1! 44.perc: vendég szöglet helyzet nélkül.

A második félidőt a Young Boys kezdte. 48.perc: Laidouni sárgult be. 53.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 57.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 57.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 58.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 59.perc: Camara lőtt kevéssel a kapu mellé. 61.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 65.perc: Garcia vitte a labdát a félpályán majd lőtt 25 méterről a hálóba senkitől sem zavartatva 3:1! 69.perc: Botka helyére Mmaee állt be. 70.perc: Collum sárgult be. 71.perc: előbb egy vendég majd egy hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 76.perc: Rieder helyére Sierro állt be, majd Zubkov helyére Mak állt be. 82.perc: Boli lőtt szép gólt 3:2! 86.perc: Mambimbi állt be Elia helyére majd Fassnacht helyére Maceiras és Szánthó állt be Uzuni helyére. 94.perc: két hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. Ezzel véget ért a mérkőzés.

Az első játékrészben a hazaiak kezdtek erősen. A vezetést majdnem megszerezték ám egy hazai védelmi hibát a Fradi használt ki. Ezt követően rögtön egyenlítettek a hazaiak, majd egy kétes szituációban az egyik hazai védőt állították ki. A büntetőt kihagyta a magyar együttes sőt a félidő végén hátrányba is került. A hazaiak az emberhátrány ember előnyként fogták fel s a mérkőzés képe e szerint is alakult. A második játékrész ott folytatódott ahol az első befejeződött. A Fradi mintha tényleges emberhátrányban játszott volna, a hazaiak úgy vezették akcióikat ahogy akarták, míg a vendégek alig tudtak támadást vezetni. A hazaiak megszerezték 3. góljukat is. Ezt követően kicsit visszább vettek így a Fradi egyre többet tudott támadni. Végül sikerült szépíteni, s mivel újabb találat nem született így maradt a 3:2-es végeredmény. A visszavágó esélyese a Young Boys. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.