tippmix

Tippmix vagy Online sportfogadás

A tippmix magyarországon az egyik legelterjettebb sportfogadási módszer, de rengeteg hátránya van az online fogadással szemben. Akik sportfogadásból élnek, azok mind az online irodákat használják, mert:

  • Bárhonnan, bármikor fogadhat (mobilról is)
  • Sokkal nagyobb oddsok –> nagyobb nyeremények
  • Azonnali, bármely tétet 10 mp alatt meg lehet tenni
  • Nem kell sorban állni
  • Kifizetés gyors és kényelmes
  • Nem kell aggódni, hogy a szelvény elveszik
  • A tippmix-szel ellentétben 1 meccsre több száz fogadási típus elérhető

és ami a legnagyobb előnye, ami lehetővé teszi a megélhetést, az az élő fogadás, ahol meccs közben bármikor megtehetjük tétjeinket. Az élő fogadások egyik előnye, hogy az oddsok a meccs kezdete után – ha focira fogadunk – folyamatosan nőnek mindkét csapatnak ameddig gól nem születik:

pl.: Barcelona – Arsenal, a meccs kezdete előtti oddsok 1.40 – 5.00, majd 20 perc eltelte után 1.60 – 5.50

Élő fogadásnál azonnal látjuk a csapatok jelenlegi formáját és lendületét, ami a legfontosabb sportfogadásnál; mert nagyban megkönnyíti  a döntésünket, hogy mire fogadjunk. A legtöbben nem arra fogadnak, hogy ki nyeri a mérkőzést, hanem a tippmixen nem megtehető fogadásokra, például: hányadik percben lövik az első gólt, szögletek száma, ázsiai hendikep (itt jóval nagyobbak az oddsok a sima hendikepnél)

Tippmix előnyei

Sokan csupán megszokásból használják a tippmixet, mert jó érzéssel tölti el őket, hogy egy kézzel fogható szelvény van a birtokukban, de a nyeremény és az, hogy ebből meg tudjunk élni, az sokkal fontosabb. Gondoljunk bele, mi a célunk, a nagyobb profit vagy a megszokásaink? Hosszú sportfogadói karrierünk során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, de semmilyen előnyét nem találtuk a tippmixezésnek.

Hogy könnyebben belerázódjon a sportfogadásba, két kitűnő irodát ajánlunk: Bet365, Betclic és ha most rajtunk keresztül regisztrál, ingyen tippeket kap tőlünk. (További információ a Prémium regisztráció menüpont alatt)

[maxbutton id=”2″]

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.