JUVENTUS F.C. – A.C. MILAN

Eltelt egy újabb szezon melynek a végéhez érkeztünk. Az Olasz Kupa az utóbbi időszakot tekintve mintha veszített volna presztízséből a nemzetközi porondot nézve ám az olasz együttesek körébe továbbra sem csökkent fontossága. Nincs is ennek jobb jele mint a Juventus akik a Serie A-t idény megnyerték e kupadöntőben is szerepelnek. Nem kisebb nevű ellenféllel szemben mint az egykor szebb napokat is megélt Milan együttese. A vendégek egy viszontagságos szezonon vannak túl ismét ám egy esetleges kupagyőzelem Gattuso-t is megerősítheti mind hitében mind a kispadon. E két együttes számos nagy csatát vívott már meg egymás ellen. A mai fejezetnek ugyan a Juventus az egyértelmű esélyese ám ha az érzelmi töltet felől közelítjük meg akkor bizony Gattuso együttese némi előnyt is élvezhet. Kitűnő mérkőzés előtt állunk!

Juventus: Buffon;Asamoah;Benatia;Barzagli;Cuadrado;Khedira;Pjanic;Matuidi;Costa;Dybala;Mandzukic

Milan: Donnarumma;Calabria;Bonucci;Romagnoli,Rodriguez;Bonaventura;Locatelli;Kessie;Suso;Cutrone;Calhanoglu

A mérkőzést a Juentus kezdte. 8.perc: Cutrone lövését védte Buffon szép mozdulattal. 9.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 22.perc: Dybala lőtt távolról ám Donnarumma védeni tudott. 31.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 33.perc: Dybala lövését védte bravúrral Donnarumma. 37.perc: Mandzukic lövését védte bravúrral Donnarumma. 39.perc: Bonaventura lőtt kevéssel a kapu mellé. A félidőben több helyzet nem alakult ki.

A második játékrészt a Milan kezdte. 48.perc: Calhanoglu lőtt távolról kapura de Buffon hárítani tudott. 53.perc: két hazai szöglet melyek közül a másodikból előbb Donnarumma még védett ám a kipattanót Bentia lőtte a hálóba 1:0! 60.perc: újabb szöglet melyből ezúttal Costa talált be 2:0! 61.perc: Costa sárgult be, majd Kalinic állt be Cutrone helyére. 64.perc: hazai szöglet melyet követően Donnarumma hibázott nagyot majd Benatia ismét a hálóba lőtt 3:0! 70.perc: Milan szögletek helyzet nélkül. 73.perc: Calabria sárgult be. 76.perc: újabb Juvetus szöglet melyet követően Kalinic talált saját kapujába 4:0! A mérkőzés és a kupa sorsa eldőlt. 78.perc: Calhanoglu lőtt ismét távolról a kapu mellé. 79.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 80.perc: Locatelli helyére Montolivom állt be illetve Higuain állt be Dybala helyére. 84.perc: Borini lőtt a kapu mellé. 87.perc: Pjanic helyére Marchisio állt be. ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben a két együttes egyformán teljesített s helyzetek terén is közel azonos pontossággal veszélyeztették a kapukat. A kapusok ugyan tudtak már le forgalmasabb félidőt is egy-egy bravúrt be kellett mutatniuk. A második félidőben a Juventus 4 szöglettel gyakorlatilag elintézte a Milan együttesét. A vendégek ugyan több veszélyes helyzetet is kialakítottak ám a kapuba nem tudtak betalálni. a Juventus a 2017-2018-as Olasz Kupát megérdemelten nyerte meg!

Check Also

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA FINAL FOUR 2. NAP

A második napjához érkezett a Férfi Kézilabda Bajnokok Ligája Final Four-ja. A tegnapi nap eldőlt, …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.