CHELSEA F.C. – LIVERPOOL F.C.

A Premier League 2023-2024-es szeonzja a hétévégén kezdetét veszi. A nyitó mérkőzésen a bajnoki címvédő Manchester City győzni tudott, rajtuk kívül a szombati játéknapon az Arsenal Newcastle és a Brighton is 3 ponttal gazdagodott. A tabellát a Newcastle vezeti +4-es gólkülönbséggel. A vasárnapi napon játsszák a forduló rangadóját ahol a Chelsea fogadja az eseélyesebb Liverpool együttesét. A hazaiak idén nyáron is aktívak voltak s hol van még az étigazolási balak vége. Keretük erőa a kispadra pedig a rendkívül jó csapatépítő Pochettinót igazolták. A Liverpool is erősödött a nyáron többek között McAllister és Szoboszlai Dominik személyében a középpálya. Klopp együttes a top 4 egyik várományosa akárcsak a Chelsea Manchester City Arsanal Manchester United Newcastle United. Egy kimondottan érdekes és nehéz Premier League vár a szurkolókra. 

Chelsea: Sanchez;Colwill;Silva;Disasi;James;Gallegher;Fernandez;Chilwell;Chukwuamaka;Sterling;Jackson

Liverpool: Alisson;Alexander-Arnold;Konate;Van Dijk;Robertson;Gakpo;Mac Allister;Szoboszlai;Salah;Jota;Diaz

A mérkőzést a Liverpool kezdte. 2.perc: Jota fejelt a kapu mellé. 4.perc: Chukwuemaka sárgult be. 10.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 12.perc: Salah lőtt kevéssel a kapu mellé. 18.perc: Salah passzolt kitűnően Diaz elé 0:1! 29.perc: Salah maradt üresen ám lesről talált a hálóba marad a 0:1! 32.perc: Fernandez és Jota is besárgultak. 37.perc: hazai szöglet melyet követen Disai elé került  aabda ő pedig a kapuba kotorta azt 1:1! 39.perc: hazai kontra melynek végén Chilwell lőtt a hálóba lesről maradt az 1:1! 44.perc: Jackson lőtt kevéssel a kapu fölé. 51.perc: hazai támadás melyből csupán gólhelyzet alakult ki.

A második játékrészt a Chelsea kezdte. 48.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 53.perc: vendég szöglet melyet követően Jackson kezezett ám végül a büntető elmaradt. 54.perc: Szoboszlai szögletéből helyzet nem alakult ki.  55.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 65.perc: Fernandez szögletéből helyzet nem alaklt ki. 66.perc: Gakpo helyére Jones állt be majd Jota helyére Nunez.68.perc: Alexander-Arnold sárgult be. 76.perc: JAmes helyére Gusto állt be majd Diaz helyére Doak állt be és Salah helyére Elliott llt be. 81.perc: Chukwuemeka helyére Maasten állt be majd Sterling helyére Mudryk. 85.perc: Jackson és Konate sárgultak be. 89.perc: Mac Allister sárgult be. 90.perc: Chilwell helyére Ugochukwu állt be. 93.perc: vendág szöglet helyzet nélkül. 

Az első félidőben a Liverpool kezdett hatékonyabban ám a mérkőzés egészét tekintve a Chelsea nyújtott stabilabb teljesítményt. Mindkét együttes formálódik ez a játékukpn meg is látszott, a védelmek még nem álltak öszze s a támadósorok is lesznek még élesebbek a szezon folyamán. Összességében szórakoztató mérkőzést láthattunk.

Check Also

A.C. MILAN – INTERNACIONALE F.C.

A Bajnokok Ligája másik elődöntőjében a Milan hazai pályán a szintén hazai pályán pályára lépő …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.