MANCHESTER UNITED F.C. – NOTTINGHAM FOREST

A Premier League 3. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A Manchester United felemás szezonkezdést tudhat magáénak. Az igazolások terén sikeresnek mondható aklub ám a csapat teljesítmányét két meccset követően aligha lehet magabiztosnak titulálni. MIndkét mérkőzésükön az ellenfél jobb teljesítményt nyújtott. A mai ellenfél a Nottingham bármely nagynevű ellenfelére veszélyes lehet így semmi képp sem papírforma mérkőzés előt állunk. A sérülések a hazaiakat sulytják, Shaw és Mason-Mount is több hétre kidőlt. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Manchester United : Onana;Dalot;Martinez;Varane,Wan-Bissaka;Casemiro;Eriksen;Rashford;Fernandes;Antony;Martial

Nottingham Forest:Turner;Boly;Worrall;MCKenna;Aina;Danilo;Yates;Aurier;JOhnson;Gibbs-White;Awoniyi

A mérkőzést a Manchester United kezdte. 2.perc: hazai szöglet melyet követően egy eladott labdát követően Awoniyi lőtt a hláóba 0:1! 4.perc. Rashford hibázott nagyot amit Boly használt ki s lőtt ziccerből a hálóba 0:2! Ég a hazai ház… 9.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 17.perc: Rashford lőtt erőből középre majd Eriksen ért gólt érően a labdába 1:2! Kitűnő mérkőzés. 26.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 35.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 40.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 44.perc: Aurier sárgult be majd a 47.percben Gibbs-White is.

A második félidőt a Nottingham kezdte. A félidőben Varane helyére Lindelöf érkezett a csere oka sérülés. 52.perc: Fernandes labdáját Casemiro közelről lőtte a hálóba 2:2! 54.perc: hazai sarokrúgás helyzet nélkül. 57.perc: MCKenna helyére Niakhate állt be majd Wan-Bissaka sárgult be. 60.perc: Martial helyére Sancho állt be. 62.perC: Aina sárgult be. 67.perc: Worrall áll ki mert gólhelyzetben utolsó védőként Fernandest rántotta le. 70.perc: Johnson helyére Kouyate állt be. 74.perc: Fernandes szögleteiből helyzet nem alakult ki. 75.perc: Danilo volt szabálytalan, így hazai büntető következett, emlyet Fernandes lőtt a hálóba 3:2! 81.perc: Awoniyi helyére Wood állt be majd Danilo helyére Elanga állt be. 82.perc: Rashford sárgult be. 85.perc: McTominay állt be Antony helyére. 86.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 89.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 89.perc: Onana sárgult be időhúzásért. 96.perC: Fernandes és Kouyate sárgultak be. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben a vendégek kihasználtáka hazai hibákat s 2 perc alatt 2 gólos előnyre tettek szert. A hazaiak hamar reagáltak. A félidőben az eredmény már nem változott. A második játékrészben a hazaiak gyorsan kiegyenlítettek. A hazai plya előnyét kihasználva meg is fordították a mérkőzést. Igaz sok hibával tarkított meccset láthattunk ám izgalmakban így sem volt hiány.

Check Also

A.C. MILAN – INTERNACIONALE F.C.

A Bajnokok Ligája másik elődöntőjében a Milan hazai pályán a szintén hazai pályán pályára lépő …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.