bet365

Roger Federer Vs Leyton Hewitt – 2014 Brisbane elemzése

 

Atp Brisbane döntő.

1. szett Az idősebb teniszezők általában lassabban melegszenek be, és ez Rogerre is érvényes, így az első szettben hamar break hátrányba kerül. Hewitt tudja, hogy ez döntő fontosságú lehet a meccs kimenetelét illetően, ehhez a breakhez az is kellet, hogy Hewitt talán az elmúlt évek legjobb formáját hozta.  Federer a következő játékokban is csak szenved, nem találta meg a ritmust, így elengedte az első szettet, hogy a 2.-ra tudjon  koncentrálni. Az első szettet vágül 6-1 re nyeri Hewitt

2. szett: Federer továbbra is szenved, itt érdemes megtenni Hewittot, akkire továbbra is 2 körüli az odds. Federer csak a szerencsének köszönheti, hogy megnyerte a 2. szettet, pocsék játékot láthattunk tőle. Nem látszódott a nyerni akarás rajta, fejben nem volt eléggé felkészülve erre a meccsre. 6-4 re végül a második szettet megnyerte. Annak ellenére, hogy Hewittnak itt is volt break labdája.

Itt 4 körüli odds volt Hewittra, kis pénzel érdemes volt megtenni, mert élete formáját játszotta, és 50 % esélye volt a győzelemre, amihez képest a 4 odds kiváló

3. szett : Jól kezd Federer, Hewitt már szinte kezdi feladni a meccset, kénytelen az elején több break labdát is hárítani, de a 2. adogatását Federer nem tudja hozni. Még többször megpróbál visszajönni, de csak break labdáig jut. Így 6-3-ra elveszíti az utolsó szettet is. A legjobban ebben a szettben játszott Roger, de a 2. gameben elengedte magát, és ez a meccsébe került.

Hewit a meccs elején elhitte, hogy letudja győzni Rogert, így mentálisan sokkal erősebb volt nála. A 3. szett elején volt egy kis holtpontja, de túl tudott lendülni rajta.

Roger fejben nem volt ott a mérkőzésen, rengeteget hibázott, ami nem vall rá. Én azt érzem, hogy lebecsülte ellenfelét. Nem hitte el, hogy el tudja veszíteni a döntőt, a második szett vége felé tudatosult ez benne, onnantól kezdve jobban is játszott, de ez már késő volt.

 

 

bet365

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.