R.B. LEIPZIG – F.C. BAYERN MÜNCHEN

A Bundesliga 4. fordulóját rendezik emg a hétvégén. A szombati játéknapon két rangadót is rendeznek. Előbb a tabella 4. helyezettje a Bayer Leverkusen látogat a tabella 5. helyezettjéhez a Borussia Dortmundhoz majd a nap zárásaként az RB Leipzig együttese látja vendégül a rekordbajnok Bayern Münchent. A lipcsei együttes kitűnően kezdte az idényt hiszen mindhárom eddigi mérkőzését megnyerték Gulácsiék, míg a Bayern némi meglepetésre a nyitó fordulóban döntetlent ért el hazai oályán a Hertha BSC ellen. A két együttes a nyáron erősödött ám leginkább a bajorok illetve a Dortmundiak kerete tűnik kiemelkedően erősnek. A lipcseiek ugyanakkor a BAjnokok Ligája indulást jelentő helyekben bízhatnak illetve a dobogó reális célként lebeghet előttük. itűnő mérkőzés előtt állunk.


RB Leipzig: Gulácsi;Orban;Konate;Mukiele;Lamier;Klostermann;Sabitzer;Frosberg;Halstenberg;Werner;Poulsen


Bayern München: Neuer;Pavard;Süle;Boateng;Hernandez;Thiago;Kimmich;Coman;Müller;Gnabry;Lewandowski


A mérkőzést a Bayern München kezdte. 3.perc: Lewandowski kapott kitűnő passzot majd lőtt a kapu közepébe 0:1! 4.perc: Klostermann lőtt kevéssel a akpu mellé. 12.perc: Lewandowski ismét helyzetbe ám Gulácsi hatalmasat mentett maradt a 0:1! 15.perc: Lewandowski fejelt centikkel a kapu mellé. 26.perc: Halstenberg sárgult be illetve Lewandowski is. 28.perc: Werner lövését védte Neuer magabiztosan. 31.perc: Coman labdáját Gnabry lőtte kevéssel a akpu mellé. 33.perc: Lewandowski lövését Gulácsi hárította. 38.perc: úgy tűnt a vendégek büntetőt kapnak ám a videóbíró megváltoztatta a bírói döntést. 42.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. A hosszabítás 4 perc, 46.perc: vendég szöglet melyet követően hazai kontra indult meg s a vgén Hernandez volt a 16-oson belül szabálytalan, a bünteőt Forsberg lőtte a hálóba 1:1! Ezzel ért véget a félidő.


A második félidőt a Leipzig kezdte. A félidőben Klostermann helyére Demme állt be. 51.perc: Nukiele lövését Neuer védte bravúrral, az ezt követő szögletből vendég kontra következett melynek végén Coman lövését blokkolta a védelem s így vendég szöglet következett, ebből helyzet már nem alakult ki. 54.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 57.perc: Boateng sárgult be. 59.perc: Werner hagyott ki nagy helyzetet. 60.perc: Sabitzer lövését Neuer szép mozdulattal védte. 62.perc: Bnabry helyére Davies állt be. 63.perc: Müller helyére Tolisso állt be. 65.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 66.perc: Werner lőtt a kapu fölé 23 méterről. 69.perc: Forsberg helyére Nkunku érkezett. 74.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 76.perc: újabb vendég szöglet melyet követően Coman lövését Gulácsi bravúrral a kapufára ütötte. 78.perc: Coman és Lamier sárgultak be. 81.perc: Poulsen helyére Chuna állt be. 82.perc: vendég szöglet helyzet nékül. 88.perc: Coutinho állt be Thiago helyére. 89.perc: Werner hibázott ziccerben. A hosszabbítás 3 perc, 92.perc: Sabitzer sárgult be. 93.perc: Süle fejesét Gulácsi tolta kapufára. Ezzel ért véget a találkozó.


Az első játékrészben a vendégek kezdtek energikusan és pontosan. Lewandowski egymaga eldönthette volna a találkozót ám az első találatot helyzetei kimaradtak. A hazaik a félidő végére ébredtek s egyenlítettek is. A második játékrészben sok helyzetet elakítottak ki az együttesek ám mindet ki is hagyták illetve Neuer és Gulácsi szenzációs védéseket mutatott be főként utóbbi. Összességében a döntetlenre mindkét együttes rászolgált.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.