REAL MADRID F.C. – AJAX AMSTERDAM

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek visszavágói közül kevés olyan összecsapás akad jelen pillanatban ahol ennél a párharcnál lefutottabbnak gondolnák a szurkolók a továbbjutás kérdését. A királyiak idegenben 2:1-re diadalmaskodtak. Igaza az Ajax nem vallott szégyent sőt a videó bíró mintha kicsit a kárukra is tévedett volna. Minden esetre a Real Madrid-nak nem szokása az egyenes kieséses szakaszban pontokat illetve gólokat adományozni az ellenfeleinek főként ha már megszerezték az előnyt. Az Ajax gyakorlatilag jelenlegi „csikó” csapatával tét nélkül futhat ki a Bernabeu gyepére s próbálhat meg bármilyen taktikát. A Real Madrid igaz volt már jobb formában ettől függetlenül magabiztosan várhatja az összecsapást s fél szemmel készülhet a legjobb 8 együttes közötti sorsolásra. Ellenkező esetben Solari edző minden bizonnyal elveszíti állását s a nyáron nagytakarítást fognak végezi a keretnél. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Real Madrid: Courtois;Regulion;Varane;Nacho;Carvajal;Kroos;Casemiro;Modric;Vinicius;Benzema;Lucas

Ajax: Onana;Tagliafico;Blind;De Light;Mazrauri;Beek;Schone;De Jong;Neres;Tadic;Ziyech

A mérkőzést a Real Madrid kezdte. 4.perc: hazai szöglet melyet követően Varane fejese pattant le a keresztlécről. 7.perc: Tadic passzát követően Ziyech lőtt 15 méterről a hálóba 0:1! 18.perc: hazai szöglet melyet követően a vendégek elé került a labda s Neres révén már 0:2-re vezet az Ajax! 22.perc: hazai szöglet helyzet nélkül, az ezt követő kontrából Neres lőtt centikkel a kapu mellé. 23.perc: Onana védte Vinicius helyzetét. 24.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 26.perc: Mazrauri sárgult be. 29.perc: Lucas helyére Bale állt be. 30.perc: Carvajal sárgult be. 33.perc: Ziech lőtt kapura ám Courtois hárítani tudott. 35.perc. Vinicius megsérült helyére Asensio állt be. 36.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 42.perc: Bale lőtt a bal kapufára maradt a 0:2! A hosszabbításban helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt az Ajax kezdte. 49.perc: Asensio lőtt kevéssel a kapu mellé. 54.perc: hazai szöglet melyet követően Benzema lőtt kevéssel a kapufa mellé. 59.perc: ismét Benzema hibázott ziccerben. 62.perc: Tadic lőtt a hálóba 0:3! Eldőlni látszik a párharc. 68.perc: Bale lövését védte a vendégek hálóőre. 70.perc: Asensio került helyzetbe s ezúttal nem hibázott 1:3! 72.perc: Schone lőtt éles szögből szabadrúgást követően a felső sarokba 1:4! 73.perc: Schone helyére De vit állt be illetve Neres helyére Dolberg. 78.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 80.perc: Mazrauri helyére Veltman érkezett. 84.perc: Bale hibázott ismét ziccerből. 87.perc: Ziyech fejelt kevéssel a kapu fölé. A hosszabbítás 5 perc, 93.perc: NAcho sárgult be majd a reklamálásért ismét így piros lappal volt kénytelen elhagyni a a küzdő teret. Ezzel ért véget a játékrész a egyben a Real Madrid 3 éves menetelése.

Az első játékrészben a hazaiak jól kezdtek s ezt követően derült égből villámcsapásként jött két vendég találat s pár nem várt helyzet. A hazaiak a félidő ezt követő részében szenvedtek. Hiába dolgoztak ki helyzeteket az Ajax ennél is nagyobb ziccereket hagyott ki. A második játékrészben a hazaiak mindent megtettek a továbbjutás érdekében ám a vendégek két találatára csupán Asensio-nak sikerült egyszer válaszolni. A hazaiakat saját stadionjukban s saját (meglehetősen nagyképű s helyenként arrogáns) szurkolói előtt sikerült egy fiatalokból álló lelkes együttesnek letaszítani Európa trónjáról. Mint mondják minden sorozat véget ér egyszer. Nos a királyiak szurkolói ezzel meglehetősen rosszkor találkoztak tekintve a bajnoki helyzetüket illetve a spanyol kupából történő búcsújukat. Összességében az Ajax megérdemelten jutott a legjobb 8 együttes közé.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.