TOTTENHAM HOTSPUR – CHELSEA F.C.

A Premier League 21. fordulójának záró érkőzésén két igazán felemást szeont futó együttes találkozik. A Tottenham Mourinho irányítása alatt remekül kezdett ám az utóbbi hetekben rendre veszített pontokat a középcsapatok ellen. Játékuk stabil ugyanakkor hátul olykaor hatalmas egyéni hibáknak köszönhetően kapnak buta gólokat. A Chelsea közben menesztette Lampardot s Tuchel-t nevezte ki edzőjének. Lőw Zsolt csakúgy mint Párizsban itt is elkísérte a német szakembert. A Chelsea botladozásai nagyon sok pontba kerültek az együttesnek így gyakorlatilag a Bajnokok ligája indulás maradt a PL-ben reális célnak az idei évben. Érdekes mérkőzés előtt állunk ahol nincs valódi esélyes.

Tottenham Hotspur: Lloris;Davies;Dier;Alderweirled;Aurier;Sissoko;Hojberg;N’Dombele;Bergwijn;Vinicius;Son

Chelsea: Mendy;Azpilicueta;Silva;Rüdiger;Alonso;Kovacic;Jorginho;James;Mount;Odoi;Werner

A mérkőzést a Chelsea kezdte. 1.perc: Werner fejelt a kapu fölé. 4.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 8.perc: újabb vendég szöglet helyzet nélkül. 11.perc: ismét vendég szöglet helyzet nélkül. 14.perc: hazai szöglet ám gólveszély nem alakult ki belőle. 24.perc: vendég büntető melyet Jorginho lőtt a hálóba 0:1! 36.perc: Silva helyére Christensen állt be a csere oka sérülés. 40.perc: Mount szögletéből helyzet nem alakult ki. 42.perc: Aurier lőtt kevéssel a akpu mellé. 47.perc: Mount lövését blokkolta a hazai védelem. Ezzel ért véget a félidő. 

A második félidőt a Tottenham kezdte. 47.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 50.perc: Alderweireld sárgult be. 60.perc: Werner hagyott ki nagy ziccert. 61.perc: Mount fejelta kapu fölé. 62.perc: ismét Mount került helyzetbe de végül az eredmény nem változott. 63.perc: Vinicius sárgult be. 65.perc: Odoi helyére Pulisic sárgult be. 69.perc: Bergwijn helyére Lamela érkezett, illetve N’Dombele helyére Lucas állt be. 72.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 74.perc: Kovacic helyére Kante állt be. 79.perc: Pulisic sárgult be majd Kante is. 88.perc: Azpilicueta sárgult be. 

Az első játékrészben a vendégek kitűnően játszottak, birtokolták  a labdát helyzeteket alakítottak ki s megérdemelten szerezték meg a vezetést. A második félidőben mindkét együttes igyekezett helyzeteket kialakítani ám újabb találtot már nem tudtak szerezni. Összességében jó mérkőzést láthattunk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.