S.S.C.NAPOLI – JUVENTUS F.C.

A Serie a csúcsrangadóját kísérjük figyelemmel ezúttal a 22. fordulóból. A Napoli hazai pályán fogadja az egyre jobb formába lendülő Juventus együttesét. A zebrák nem oly régen az Intert ütötték ki a kupából. A két együttes formája hasonló igaz utóbbi 5 meccsükből a Juventus 4-et nyert meg míg a Napoli 3-at 2 vereség mellett. A tabellán a hazaiak a 6. helyen állnak egy meccsel kevesebbet játszva mint a már BL főntáblás helyen szereplő Roma. A Juventus egy meccsel kevesebbet játszva 7 pontos lemaradásban van a Milan együttesétől akik a tabellát vezetik. A mai meccs esélyese a vendég együttes ám minden előjel szerint remek összecsapást láthatunk ma este.

Napoli: Meret;Lonrenzo;Rrahmani;Maksimovic;Rui;Babayoko;Zielinski;Politano;Insigne;Lozano;Osimhen 

Juventus: Szczesny;Cuadrado;De Ligt;Chiellini;Danilo;Bernardeschi;Rabiot;Chiesa;Morata;Ronaldo

A mérkőzést a Juventus kezdte. 6.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 10.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 17.perc: két hazai szöglet melyeket követően Lozano hagyott ki helyzetet. 23.perc: Lorenzo sárgult be. 29.perc: Rrahmani sérült meg, az eset miatt hazai büntető következett melyet Insigne lőtt a hálóba. Chiellini sárgult be az esetet követően. 45.perc: Cuadrado is besárgult. 46.perc: Szczesny védett nagyot Insigne szabadrúgásánál. Ezzel ért véget a félidő érdemi része.

A második félidőt a Napoli kezdte. A félidőben Cuadrado helyére Sandro állt be. 47.perc: Morata lőtt a kapu mellé. 48.perc: Ronaldo hagyott ki helyzetet. 49.perc: vendég szöglet melyet követően Ronaldo lőtt kapura de Meret hárítani tudott. 52.perc: vendég szabadrúgás melyet Ronaldo lőtt a kapu fölé. 56.perc: Bakayoko sárgult be. 57.perc: Chiesa hagyott ki helyzetet. 58.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 62.perc: Morata lőtt lesgólt. 63.perc: Bernardeschi helyére McKennie érkezett illetve Zielinski helyére Elmas majd Politano helyére Ruiz állt be. 68.perc: Sandro hagyott ki helyzetet. 70.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 72.perc: Bentancour helyére Kulusevski állt be. 73.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 74.perc: Ronaldo lőtt Meret azonban hárítani tudott. 75.perc: Osmihen helyére Petagna állt be. 76.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 78.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 85.perc: előbb Chiesa próbálkozása kerülte el a hazai kaput majd Morata lövését védte Meret. 88.perc: Insigne helyére Stanislav érkezett. 89.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 90.perc: Ronaldo fejelt Meret kezébe. 93.perc: Rabiot sárgult be. Több helyzet nem alakult ki.

Az első játékrészben eleinte a Juventus játszott fölényben majd egyre több hazai lehetőség következett. Igaza a vezető gól egy büntetőnek tudható be ám a félidőben összességében a hazaiak okosabban játszottak. A második félidőben a vendégek mindent megtettek az egyenlítésért ám balszerencséjük volt. A hazaiak gyakorlatilag alig értek labdába helyzetet szinte egyáltalán nem tudtak kialakítani. Összességében a vendégek mindhárom pontra rászolgálhattak volna ám a focit gólra játszák s az a hazaiak szereztek.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.