A.C. MILAN – INTERNACIONALE F.C.

A Serie A 5. fordulóját rendezik meg a hétvégén ahol két városi rivális csap össze a Milan és az Inter „személyében”. A hazaiak a tavalyi idényben némi meglepetésre bajnoki címet tudtak ünnepelni, míg az Inter bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Jelenleg 1 pont különbséggel állnak az együttesek a tabellán a 3. illetve a 6. helyen. Az idény elején vagyunk így az együttesek játéka leginkább formálódik. Az eredmények kiszámíthatatlanok olykor. A mai mérkőzésnek nincs valódi esélyese.

Milan: Maigan;Hernandez;Tomori;Kalulu;Calabria;Tonali;Bennacer;Leao;Ketelaere;Messia;Giroud

Internacionale : Handanpvic;Skririnar;Vrij;Bastoni;Damrian;Calhanoglu;Brozovic;Barella;Dumfires;Correa;Martinez

A mérkőzést a Milan kezdte. 9.perc: Hernandez sárgult be és Dumfires is. 12.perc: Calhanoglu szögletéből helyzet nem alakult ki. 21.perc: Brozovic lőtt a hálóba 0:1! 28.perc: Leao lőtt okos találatot Tonali passzából 1:1! 32.perc: Giroud sárgult be. 37.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 39.perc: Brozovic sárgult be. 46.perc: Calhanoglu szögletéből helyzet nem alakult ki. 

A második játékrészt az Inter kezdte. 49.perc: Hernandez fejelt kevéssel a kapu mellé. 51.perc: Ketelaere sárgult be. 54.perc: Giroud lőtt Leao passzából a hálóba 2:1! 59.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 60. perc: eldőlni látszik a találkozó Leao lőtt a hálóba 3:1! 63.perc: Ketelaere helyére Diaz állt be majd Barella helyére Mkhitaryan és Dimarco érkezik állt be Bastoni helyére majd Dzeko helyére Correa állt be. 67.perc: Darmian lőtt a hálóba 3:2! 71.perc: Martinez rontott ziccert. 72.perc: Inzaghi sárgult be reklamálásért a pálya mellett. 77.perc: vendég szöglet helyzet nélkül, majd Calhanoglu hibázott ziccerben. 78.perc: Tonali sárgult be. 79.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 83.perc: Kjaer helyére Calabria ált be majd Gosens váltotta Darmiant és Vrij helyére D’Ambrossio érkezett. 90.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 94.perc: Leao is besárgult. 96.perc: Mkhitaryan hagyott ki ziccert. 

Az első félidőben a vendégek kezdtek jobban. Meg is szerezték a vezetést majd a hazaiak percei következetek. A második játékrész közepén úgy tűnt a Milan simán nyeri meg a mérkőzést majd jött Darmian gólja. Az eredmény már nem változott így í Milan ha nehezen is de behúzta a 3 pontot. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.