BUNDESLIGA ÁTIGAZOLÁSOK 2019 NYÁR

Az utóbbi években túl sok kérdés nem üti fel fejét amikor az katuális szezon bajnokáról kérdezik a semleges foci szurkolókat. Gyakorlatilag mindenki egyöntetűen állítja a szezon elején, hogy a Bayern München az első számú esélyes s őket hatalmas lemaradással követi a többi bajnikaspiráns. Igaz a Dortmund egy-egy alakalommal megtréfálta a bajorokat s a Lipcse is okozott már fejtörést mint hajdanán a Bréma de mégiscsak a bajnokság Alfája és Omegája a bajor együttes. Idén ugyanakkor a Dortmund kimondva kimondatlalnul is odaérhet a bajorok nyomába esetleg eléjük  adobogó tekintetében. A Lipcse minden bizonnyal a dobogó kiosztásában fog szerepet játszani a többi együttes előtt.  Nézzük a Bayern és a B.V.B. Dortmund  együttesnél mely játékosok mozdultak meg.


Bayern München:Természetesen a bajorok hatalmas esélyesként vágnak neki a szezonnak, mondhatni náluk nagyobb esélyes nincs talán csak a Dortmund melyre hasonló oddsal mernénk fogadni. Az együttes erősödött kérdés a Kovac által képviselt taktika hogyan fekszik az ellenfelek számára idén. A Bajnokok Ligájában is lehet esélye az együttesenek ám ahhoz valami meglepőt kell húzniuk a szezon során.

Érkezők: Hernandes (Atletico Madrid); Pavard (Stuttgart); Arp (Hamburg); Cuisace (Münchengladbach); Perisic (Inter); Coutinho (Barcelona)

Távozott: Hummels (Borusia Dortmund); Friedl (Werder Bremen); Ribery (Fiorentina); Robben (visszavonult); Rafinha (Flamengo); Sanchez (Lille)


Borussia Dortmund:Talán idén már a szezon elején kijelenthető, hogy ezen együttes bajnok esélyes. Persze mindig is tiszteletben kel tartani az aktuális bajnokot pláne ha az a Baxern München de mikor ha idén nem. A bajorok tavalyi teljesítménye reménytkeltő  adortmundiak szemszögéből s idén egy kitűnő ősz és egy remek tavasz mellett megszerezhető s salátás tál…persze minden csak feltételes módban hiszen a Bajnokok Ligája sokat kivesz az együttesekből illetve a német kupa is lehet szempont egy rossz szozon közben….

Érkezők: Hummels (Bayern München); Thorgan Hazard (Münchengladbach); Schulz (Hoffeinheim); Brandt (Bayer Leerkusen); Alcacer (Barcelona)

Távozók: Isak (Real Sociedad); Diallo (PSG); Rode (Frankfurt); Kagava (Real Zaragoza); Philipp (Dinamo Moszkva)

Érdekes csata várhaó a szezon során. Mindeképpen érdemes lesz figyelni a Bundesliga küzdelmeit.

Mentes a víruso

Check Also

A.C. MILAN – INTERNACIONALE F.C.

A Bajnokok Ligája másik elődöntőjében a Milan hazai pályán a szintén hazai pályán pályára lépő …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.