F.C. BAREN MÜNCHEN – FENERBAHCE

A felkészülési szezon egyik állandó kupája az Audi kupa melyet gyakorlatilag a Bayern München kedvéért rendeznek meg minden nyáron. Idén is erős mezőny verbuválódott össze ahol a bajorok megmutathatják mire is lehetnek képesek a nemzetközi színtéren. A Bayern München egyeduralmát nehéz elképzelni, hogy idén a Dortmundon kívül bárki is veszélyzetethetné. A bajnokok ligáját illetően ugyanakkor nehéz elképzelni jelenleg, hogy a bajor együttes akár a legjobb 4 közé oda tudjon férkőzni. A Fenerbache itűnő kezdő ellenfélnek ígérkezik az Allianz Aréna közönsége előtt bemeutatkozó bajor legénységnek.


Bayern München: Neuer;Alaba;Boateng;Süle;Kimmich;Goretzka;Alcantara;Sanches;Coman;Leandowski;Gnabry 


Fenerbahce: Tekin;Isla;Ciftpinar;Siqueira;Kaldirim;Rodrigues;Moses;Tufan;Ekici;Muriqi;Kruse


Az első félidőt a Bayern München kezdte. 8.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 14.perc: újabb két hazai szöglet helyzet nélkül melyekből helyzet nema lakult ki. A vendég védelem óriási nyomás alatt a mérkőzés eleje óta, csoda, hogy nem hibáztak eddig. 20.perc: Gnabry helyére sérülés miatt Müller állt be. 22.perc: Sanches lőtt a hálóba 1:0! 23.perc: Dirar helyére Kaldirim állt be a csere oka sérülés. 28.perc: újabb hazai szöglet melyet követően Goretzka lőtt nagy gólt 2:0! 31.perc: Müller használt ki védelmi hibát 3:0! 34.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 39.perc: hazai szöglet melyet követően Coman talált a hálóba 4:0! 42.perc: az első vendég helyzet melyet Muruqui hagyott ki. 44.perc: Müller egy büntetőt lőtt a hálóba 5:0! 45.perc: Isla sárgult be. Ezzel véget is ért a mérkőzés első félideje s a találkozó érdemi része.


A második félidőt a Fenerbache kezdte. A félidőben Neuer helyére Ullreich;Ekici helyére Reyes;Isla helyére Saglam állt be. 58.perc: Müller talált a hálóba 6:0! 60.perc cserék: Süle helyére Davies;Alaba helyére Tolisso;sanches helyére Martinez;Coman helyére Singh;Boateng helyére Pavard állt be. 64.perc: Kruse lőtt a kapuba 6:1! 66.perc: Moses helyére Sayyadmanes állt be. 70.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 71.perc cserék: Tufan helyére Kadioglu;Lewandowski helyére Arp;Thiago helyére Zaiser állt be. 77.perc: vendég szöglet melyet követően Dirara fejese kerülte el a kaput. 79.perc: Singh hagyott ki nagy helyzetet. 79.perC: vendég szöglet helyzet nékül. 83.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. Több helyzte nem alakult ki a mérkőzésen.


Az első játékrészben a Bayern München gyakorlatilag azt csinált amit szeretett volna. A vendégek érdemben nem tudtak felnőni ellenfelük mellé. A második játékrészben már csupán egy-egy gól esett mindkét oldalon. Összességében két nagyon más kategóriába tartozó együttest láthattunk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.