FENERBACHE S.K. – MANCHESTER UNITED F.C.

Az Európa Liga csak úgy mint a BL a 4. fordulójához ért. A csütörtöki játéknap legérdekesebb mérkőzést minden bizonnyal Törökországban játsszák ahol az A csoportban a Fenerbache fogadja a Manchester United együttesét. A hazaiak jelenleg a Török tabella 5. helyén állnak, 9 mérkőzésükből 4-et nyertek meg 3 döntetlen és 2 vereség mellett. Az EL-t illetően jelenleg a csoport 3. helyén állnak 3 mérkőzésből 1 győzelemmel 1 döntetlennel és 1 vereséggel 4 pontot gyűjtve legutóbb éppen mai ellenfelüktől kaptak ki 4:1-re az Old Traffordon. A sérültek listáján Fernandao;Tufan; Zeybek és Van Der Wiel  neve szerepel. A vendég együttes meglehetősen labilis időszakot él át. A Ligakupából kiejtették a Manchester City-t majd hazai pályán nem bírtak a Burnley együttesével s így jelenleg a Premier League-ben a szégyenletes 8. helyen állnak 8 ponttal lemaradva a listavezetőktől. Eddigi 10 mérkőzésükből mindössze 4-et nyertek meg 3 döntetlen és 3 vereség mellett. Az Európa Ligában a csoport élén áll az együttes 2 győzelemmel és 1 vereséggel. A sérültek listáján Smalling Bailly és Valencia szerepel valamint Jones. A mérkőzés esélyese a vendég egyesület de az angolok jelenlegi formájában bármilyen eredmény könnyedén elképzelhető.

Fenerbache: Volkan;Kaldrim;Kjaer;Skrtel;Ozbayrakli;Souza;Potuk;Topal;Sen;Sow;Lens

Manchester United: De Gea;Darmian;Rojo;Blind;Shaw;Herrera;Schneiderlin;Pogba;Rashford;Rooney;Martial

A mérkőzést a Fenerbache kezdte. 2.perc: egy bal oldali beadást követően Snow lőtt ollózó mozdulattal a hálóba 1:0! Elképesztő találat! 7.perc. vendég sarokrúgás következett melyből helyzet nem alakult ki. 10.perc: Rashford lőtt a kapu mellé távolról. 13.perc: hazai szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 15.perc: vendég szöglet melyet követően Herrera elől vágták ki a védők a labdát. 21.perc: Rooney kapott szinte gólpasszt ám egy labdakezelési hiba miatt Srtel menteni tudott, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 23.perc. Pogba lőtt távolról Volkan kezébe. 24.perc. Lens fejelt a kapu mellé. 28.perc: vendég szöglet melyet követően a hazaiak kontrázhattak melyet követően helyzet nem alakult ki. 29.perc. Pogba helyére Ibrahimovic állt be a csere oka sérülés. 33.perc: újabb vendég szöglet melyből helyzet ezúttal sem alakult ki. 34.perc: Volkan mentett nagyot Ibrahimovic elől, az ezt követő szögletből ezúttal sem alakult ki helyzet. 36.perc: Rooney passzát követően tisztáztak a hazai védők. A hosszabbítás 3 perc, 46.perc: Sow fejelt a kapu mellé centikkel. Ezzel ért véget a félidő.

A második félidőt a Manchester United kezdte. a félidőben Schneiderlin helyére Mata érkezett a vendégeknél. 55.perc. Rooney csúsztatott a kapu mellé. 56.perc: Potuk sárgult be. 57.perc: Mata lőtt a kapu mellé 15 méterről. 58.perc. hazai szabadrúgás következett melyet Lens lőtt a hálóba 2:0! 61.perc: Rashford helyére Mkitaryan állt be a vendégeknél. 65.perc: vendég szöglet következett melyet követően Volkan húzta le a labdát. 67.perc: Sen helyére Emenike állt be a hazaiaknál. 69.perc: emenike lőtt 2 méterről De Gea ölébe maradt a 2:0! 71.perc. Skrtel sárgult be, az ezt követő szabadrúgást Ibrahimovic lőtte a sorfalba. 73.perc: Mata sárgult be. 74.perc: Volkan mentett Ibrahimovic elől. 75.perc: Emenike kitűnő lövését De Gea védte bravúrral. 78.perc: egy hazai kontra végén Emenike maradt le a kapu előtt a labdáról. 82.perc: Potuk helyére Neustedter állt be. 85.perc: Martial lőtt távolról a kapu mellé. 86.perc: Sow helyére Ismail állt be. 89.perc: Rooney lőtt távolról a kapu jobb felső sarkába. A hosszabbítás 4 perc, 93.perc: vendég szöglet melyet követően Rooney fejelt kapura de Volkan védeni tudott majd újabb két szöglet következett de helyzet nem alakult ki. 95.perc: Sousa sárgult be. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben a hazai együttes egy zseniális támadásból megszerezte a vezetést. Ezt követően a vendégek nagy nyomást helyzetek a hazai védelemre amely könnyedén megszűrte a vendég támadásokat. A hazaiak egy-egy veszélyes kontrát vezettek melyek révén akár kettőre is növelhették volna az előnyüket. A második félidőben a hazai együttes kontroll alatt tartotta a mérkőzést sőt még az előnyüket is növelni tudták. A vendégek szórványos támadásokkal igyekezetek veszélyeztetni de csak a végén sikerült közelebb kerülniük. A hazaiak összességében megérdemelten nyertek ma este.

 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.