INTERNACIONALE F.C. – A.C. MILAN

A Serie A 23. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A forduló rangadója ezúttal két milánói együttes találkozója lesz ahol az Internacionale és a Milan méri össze tudását. A két együttes közül jelenleg meglepetésre a MIlan szerepel jobb formában, köszönhetően Ibrahimovic pát héttel ezelőtti érkezésének. A Svéd mintha csapattársait megbabonázta volna. Az Inter nagy erőkkel küzd a bajnoki címért ám az utóbbi 5 meccsükből 3 alakalommal is döntetlenre futotta, mígh a rivális Juventus csupán egy vereséget szenvedett a közelmúltban. E két együttes az idők során mindig erősen rivalizált egymással. Jelenleg az Inter számít a bajnokság szempontjából erősebbnek melyet a keret miatt lehet kijelenteni, illetve Conte kezei alatt kitűnően teljesítenek Lukaku-ék. A mai meccs esélyese a hazai együttes ám az Ibrahimvic faktor egy döntetlenre bármikor jó lehet, nem beszélve egy meglepetés Milan sikerről. Érdekes mérkőzés előtt állunk.


Inter: Padelli;Skririnar;Vrij;Godin;Vandreva;Barella;Brozovic;Vecino;Young;Sanchez;Lukaku


Milan: Donnarumma;Conti;Kjaer;Romagnoli;Hernandez;Rebic;Bennacer;Kessie;Castillejo;Calhanoglu;Ibrahimovic
A mérkőzést a Milan kezdte. 3.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 9.perc: Calhanoglu tévesztett kevest távoli lövését követően. 12.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 18.perc: két hazai szöglet melyeket követően Godin szerezte meg a hazaiaknak majdnem a veztést. 22.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 24.perc: Vencino lövését Donnarumma hárította nagy bravúrral. 25.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 28.perc: újabb két hazai szöglet helyzet nélkül. 40.perc: a Milan nyomása góllá érett, Rebic passzát Ibrahimovic lőtte a hálóba 0:1! 44.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. A hosszabbítás 2 perc. 46.perc: Kessie labdáját Ibrahimovic lőtte a hálóba 0:2! Érik a meglepetés.


A második félidőt az Inter kezdte. 48.perc: Vecino sárgult be. 51.perc: Brozovic tüzelt közelről a hálóba 1:2! 54.perc: Vecino egy pontos labdát követően a hálóba lőtt 2:2! 55.perc: Skririnar illetve Barella sárgultak be. 62.perc: Kessie is besárgult. 70.perc: hazai szöglet melyet követően Vrij fejelt a hálóba 3:2! Óriási fordulat. 72.perc: Sanchez helyére Eriksen állt be. 79.perc: Conti sárgult be. 80.perc: Castieljo helyére Leao állt be illetve Moses állt be Candreva helyére. 81.perc: Eriksen centik híjján az év szabadrúgásgólját lőtte. 82.perc: Kessie helyére Paqueta érkezett. 84.perc: Rebic helyére Bonaventura állt be. 87.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 90.perc: Barella lövését Donnarumma védte bravúrral. majd a kontra végén Ibrahimovic hagyott ki nagy helyzetet. A hosszabbítás 5 perc, 93.perc: Moses ívelt Lukaku fejére aki amkapuba lőtt 4:2! 94.perc: Lukakau sárgult be. Ezzel ért véget a mérkőzés.


Az első játékrészben nagy mezőnyfölényben kezdett az Inter majd a félidő vége a Miláné lett. Ibrahimovic révén a vörös feketék két gólosra növelték előnyüket. A második félidőben a hazaiak nagy lendülettel kezdtek. 15 perc alatt rámoltak két gólt majd a mérkőzés végéig még kettőt. A vendégek mindent megtettek, de végül a bravúr elmaradt. Óriási meccset láthattunk ahol a jobb játékerőkből álló együttes győzött. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.